У мережі показали, як кремлівські тролі працюють в німецьких ЗМІ (фотофакт)

Об'єктом критики тролів був обраний кандидат на посаду канцлера Німеччини Мартін Шульц, який виступає проти путінського режиму і захищає західні цінності та НАТО.

Ілюстрація:Преса України

"Посмотрите, как работают прокремлевские тролли в немецкоязычных СМИ." - пише у своєму Fаcebook Sabirjan Badretdinov, передають Патріоти України, продовжуючи:

Два абсолютно идентичных текста под разными именами на сайте журнала Шпигель с критикой Мартина Шульца, кандидата на пост канцлера Германии от социал-демократов. Шульц - противник путинского режима и стойкий защитник ЕС, НАТО и западных ценностей.

Мартін Шульц

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Оце уявлення Кулеби еталонної українки? У соцмережах захейтили створений МЗС цифровий аватар Вікторію за типово негроїдні риси

четвер, 2 травень 2024, 0:55

Модель, що слугувала прототипом аватара обурена расистськими, як на її думку, випадами. Критики ж творіння МЗС обурені, що державне відомство геть відкинуло красу притаманну співвітчизницям, згідно загальноприйнятій самоідентифікації. Соцмережами прон...