У мережі розповіли про батька з сином, які допомагають військовим

Сім'я щомісяця залишає готівкою 500 грн та 100 доларів.

Волонтери з проекту "Повернись живим" розповіли зворушливу історію про те, як син з батьком рятують життя військових, щомісяця залишаючи готівкою 500 грн та 100 доларів. Відповідний пост опублікований в Facebook, передають Патріоти України.

"Богдан з батьком рятують життя військових. Вони щомісяця удвох приходять до фонду "Повернися живим" і особисто залишають готівку - 500 грн та 100 доларів. Завжди. З місяця в місяць. З жовтня минулого року сім'я передала на допомогу армії близько 40 000 грн", - написано в пості.

Стверджується, що з початку війни їх особистий внесок склав понад 190 000 грн. Приблизно за таку суму був придбаний і переданий на фронт тепловізійний приціл Pulsar Trail XQ50 і тепловізор Рulsar Helion XQ50F. Ці прилади допомогли врятувати десятки захисників України.

"Дякуємо патріотичній родині і всім, хто, незважаючи на складнощі, продовжує допомагати! Ви - кращий тил!", - подякувала Команда Фонду всім небайдужим.

Користувачі висловили свою повагу і подяку, вчинок батька і сина зворушив, не залишивши нікого байдужим:

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Народні прикмети на 24 квітня. Що українці готували Євсеїв день для збереження здоров'я

середа, 24 квітень 2024, 7:05

Православна церква України 24 квітня за новим стилем вшановує Саву Стратилата і з ним 70-ти воїнів, преподобного Саву Києво-Печерського та Єлизавету Чудотворницю, а також вшановує пам'ять великого мученика Євсевія Нікомідійського, що поклав життя зарад...

Колись росія жахнеться своїх втрат: "Из сотни бойцов - 10 сбежало, остальные погибли", - полонений загарбник про свій підрозділ та про себе (відео)

середа, 24 квітень 2024, 6:15

Гурянов Євген родом з Курганської області. На війну росіянину порадили піти люди з органів опіки. Пообіцяли сина до інтернату не забирати. Росіянин у полон потрапив випадково. Каже, взагалі йшов до своїх, а знайшов українських бійців. Найбільше на тере...