У мільйонерів свої вподобання: Rolls-Royce випустив ексклюзивну колекцію автомобілів, до смаку арабських шейхів

Підрозділ Rolls-Royce's Bespoke представив колекцію автомобілів, натхненну культурою і природою Арабських Еміратів.

Фото: nv.ua

Колекція Wisdom включає в себе сім розкішних моделей, створених на основі Ghost, Wraith, Phantom, Phantom Coupe і Dawn, розповідають Патріоти України з посиланням на Нескучные новости. Кожен з автомобілів створений в єдиному екземплярі на замовлення офіційного дилера Rolls-Royce в Абу-Дабі.

Ексклюзивні автомобілі пофарбовані оригінальними фарбами, створеними спеціально під проект. Інтер'єр прикрашає шкіра, цінні породи дерева, елементи з золота і вишиті орнаменти, на створення яких було витрачено більше 800 годин.

Варто зазначити, що кілька моделей були натхненні культовими архітектурними спорудами: Мечеттю шейха Зайда, фортецею Каср аль-Хосн і мостом шейха Зайда, побудованого за проектом Захи Хадід.

Опублікував: Олекса Хвацький
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Росіяни захопили два села неподалік від Авдіївки - Deep State

п’ятниця, 26 квітень 2024, 22:19

Російські окупаційні війська, що рухаються від Авдіївки, захопили села Соловйове та Семенівка в Донецькій області. Про це повідомив аналітичний проєкт Deep State, передають Патріоти України. "Кадри сьогоднішніх відео, та і наші друзі, свідчать про те, ...

У Путіна з’явився новий ресурс для мобілізації: Роман Цимбалюк розповів, звідки в РФ візьмуть "гарматне м'ясо"

п’ятниця, 26 квітень 2024, 21:51

Найближчим часом чисельність російської армії може збільшитися за рахунок жителів Оренбурзької області, яким треба заробити грошей на відновлення своїх будинків. Про це в інтерв’ю «Главкому» повідомив журналіст Роман Цимбалюк, передають Патріоти Україн...