"У нас багато при владі під*расів, які брешуть собі, світу, друзям. Вони щось мутять, вирішують, плетуть змови" - Антін Мухарський (відео)

Актор наголосив. що знає багато політиків, які приховують свою сексуальну орієнтацію, зокрема, за допомогою фіктивних шлюбів.

Антін Мухарський. Фото:Bdzhola

Актор і шоумен Антін Мухарський закликав представників української влади, які приховують свою сексуальну орієнтацію і яких, за його словами, особливо багато у Верховній Раді, зробити цю інформацію надбанням громадськості. Про це він розповів у Facebook, зазначають Патріоти України.

"Я не маю жодних гомофобських думок, якщо людина чесно визнає свою сексуальну орієнтацію і ділиться цим із людьми та відстоює свою громадянську позицію, тому що в кожній нормальній культурній країні людина має на це право... Є під...раси, які не визнають себе... У нас багато при владі під...расів. Реальних під...расів, які одружуються. Ці люди брешуть собі, брешуть світу, брешуть своїм дружинам, своїм друзям.... Вони щось мутять, вирішують, вони подають якісь сигнали, плетуть змови і так далі", – зазначив актор.

Він додав, що знає багато політиків, які приховують свою сексуальну орієнтацію, зокрема, за допомогою фіктивних шлюбів.

"Люди, які не бояться вийти і не бояться суспільства, – це бойові геї. Тому я закликаю депутатів: визнайте, що ви геї, визнайте! Не будьте під...расами! Тому що під...раси – це люди, які не визнаючи своєї суті, намагаються обдурити оточуючих. Проблема педерастії, особливо в нашому парламенті, вона дуже актуальна. І в Кабміні, і в Адміністрації Президента вона буває. Я знаю багато реальних історій про під...расів, які були одружені і вели подвійне життя. Це теж поширена, на жаль, у нашому суспільстві історія", – наголосив Мухарський.

Актор відмовився називати прізвища "під...расів" при владі.

"Я не буду називати прізвищ. Я і так вже нажив собі купу ворогів. Ви можете прочитати мій роман "Доба". Там описаний один дуже високопоставлений чиновник, який утік з України та перебуває в Ізраїлі, який, зокрема, очолював "педерастичну тусовку" у Верховній Раді і в кабінетах влади... У мене вже купа ворогів, тому що під...раси не дрімають, і я вже просто не маю ресурсу, щоб наживати собі ворогів. Вони знають про мою позицію і все одно будуть проти мене плести інтриги. Не хочу давати їм зайвого приводу", – підсумував він.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Продюсер Полякової висловився про нову пісню Каменських, яку захейтили в Україні, і оцінив шанси співачки на успіх за кордоном

середа, 24 квітень 2024, 13:05

Продюсер Олі Полякової, музичний експерт і керівник компанії Secret Service EA Михайло Ясинський в ефірі зі Славою Дьоміним висловився про нову пісню Насті Каменських, яку захейтили в Мережі, і оцінив її шанси на успіх за кордоном, передають Патріоти У...

Замість сина - футляр від ордена: Як у Барнаулі "подякували" матері ліквідованого окупанта (фото)

середа, 24 квітень 2024, 11:59

В російському Барнаулі матері загиблого росіянина вручили футляр без ордена. У військоматі заявили, що орден був вручений під час поховання, якого не могло бути через відсутність тіла. Про це пишуть в російських соцмережах, передають Патріоти України. ...