"У нас такое государство, что на гербе птица с двумя головами, но с одним крылом. Второе есть, но цыплячье", - культовий російський письменник

Володимир Войнович наголосив, що у Росії опозиція, яка в нормальних умовах була б рівнозначна правлячій силі, знаходиться в жалюгідному становищі.

Володимир Войнович. Фjто:ForumDaily

У Росії немає і поки не може бути сильної опозиції, яка необхідна будь-якій демократичній країні. Таку думку в інтерв'ю Громадському радіо висловив російський письменник Володимир Войнович, повідомляють Патріоти України.

"Дело в том, что большинство людей хочет жить хорошо, не хочет неприятностей. Они хотят заниматься делом, которое нравится, хотят зарабатывать деньги, жить в комфорте. А если ты в оппозиции, у тебя возникают разные неприятности. Далеко не каждый человек хочет с ними мириться", - прокоментував ситуацію, що склалася, літератор.

У розпорядженні опозиційних сил лише інтернет і кілька медіа, тоді як на владу в РФ працюють телеканали з багатомільйонним охопленням, сказав Войнович.

"Оппозиция существует, но в таком жалком виде она имеет небольшие возможности. Она слабая и сильной быть не может. Нормальная оппозиция в демократической стране – равная правящей силе. Как птица с двумя равноценными крыльями. А у нас такое государство, что на гербе птица с двумя головами, но с одним крылом. Нет, второе есть. Но одно орлиное, а другое – цыплячье", - зазначив письменник.

"Майдан, кажется, у нас не светит, но все может быть", - додав він.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Росіяни використовують на фронті до 60−70 тис. снарядів на добу - джерело

п’ятниця, 26 квітень 2024, 19:15

Представник Генштабу ЗСУ на умовах анонімності розповів, що зараз окупанти ведуть артилерійський вогонь у 5−6 разів інтенсивніше, ніж їм відповідають українці. Про це NV розповіло джерело у Генштабі ЗСУ, передають Патріоти України. Окупаційне угрупуван...

Христа спочатку розіп'яли, а потім стали іконки ліпити. А в Україні рівно навпаки: спочатку зроблять ікону, а потім із задоволенням розіпнуть, - журналіст Асєєв

п’ятниця, 26 квітень 2024, 14:04

"Те саме з "бути героєм" у нашій країні. Христа спочатку розіп'яли, а потім стали іконки ліпити. А в Україні рівно навпаки: спочатку зроблять ікону, а потім із задоволенням розіпнуть. Тож якщо вже вирішите долучитися до ЗСУ, шукайте мотивацію не в сусп...