У Одесі затримали торгівця людьми, який продавав у рабство переселенок зі Сходу

​Його обгрунтовано підозрюють у переправленні жінок за кордон для подальшої сексуальної експлуатації.

“Пообіцявши кільком дівчатам роботу в Німеччині, громадянин К. планував вивезти за межі країни і «продати» для подальшої сексуальної експлуатації”, – повідомив очільник слідчого управління ГУНП в Одеській області Сергій Шайхет, передають Патріоти України.

За словами правоохоронця, злочинця затримали на місці злочину під час відправки дівчат за кордон. Він також уточнив, що чоловік займався вербуванням молодих дівчат, які опинилися в скрутному матеріальному становищі. За інформацією видання Думская, мова йде про переселенок із зони АТО.

Опублікував: Олекса Хвацький
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

На цьому тижні ми могли спостерігати одну з найкрасивіших пожеж у ворога, - Тарас Загородній

п’ятниця, 26 квітень 2024, 0:30

"Фраза-мем «Мені подобається, як воно горить», за останній рік для українців набула нового змісту. Дивишся ранком відео з Росії – і справді подобається, і дійсно красиво горить!" - пише політолог та економіст Тарас Загородній на своїй сторінці у соцмер...

"Переносить войну на территорию России стратегически правильно и и идеологически необходимо", - Ян Валетов

п’ятниця, 26 квітень 2024, 0:15

"Переносить войну на территорию России стратегически правильно и и идеологически необходимо. Хотели этого нам? Делали? Откушайте, недорогие соседи! Не обессудьте! Пять-шесть российских европейских областей - это несколько миллионов человек, к которым в...