У Порошенка найняли американських лобістів для просування інтересів України

Адміністрація президента Петра Порошенка найняла компанію BGR Group, засновану колишнім головою комітету Республіканської партії США та губернатором штату Міссісіпі Хейлі Барбуром, для лобіювання інтересів України

Це випливає з документів на сайті відділу реєстрації іноземних агентів (FARA) міністерства юстиції США, пише DW.com.

Усі фізичні особи та фірми, які виконують замовлення іноземних урядів, повинні повідомляти про такі дії та оприлюднювати дані про клієнтів та контракти. BGR Group подала відповідну інформацію до FARA 1 січня 2017 року. Адреса клієнта у поданій інформації - "Банкова 11, Київ, Україна".

Мета діяльності компанії - "посилення зв'язків між США та Україною і заохочення американських приватних підприємців інвестувати в Україну". Наприкінці грудня Барбур та BGR Group домовилися з Україною про "вироблення та імплементацію" стратегії у сферах розвитку бізнесу та урядових зв'язків. Йдеться зокрема і про "організацію зустрічей" з американськими посадовцями.

Як зазначається в наданій FARA інформації, Україна сплачуватиме BGR Group щомісяця 50 тисяч доларів принаймні до кінця 2017 року.

Опублікував: Карпатський Слон
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

В нагороду отримав грамоту: Одеський ексдепутат передав російській ФСО свою колекцію раритетних авто (фото)

середа, 24 квітень 2024, 22:02

Колишній депутат Одеської міської ради передав колекцію раритетних автомобілів на так звану виставку для федеральної служби охорони в столиці країни-агресора Москві, йому оголосили про підозру у пособництві ворогу. Про це повідомила Одеська обласна про...

Небезпека необережних рухів у тумані

середа, 24 квітень 2024, 21:20