У Росії повний аврал, а росіян хвилює – з якими ученицями спав учитель престижної школи, - Портніков

Так завжди буває з російською інтелігенцією – закінчується останній акт «Макбета», а вона думає, що починається «Ромео і Джульєтта».

Пересічні росіяни. Ілюстрація: ЖЖ.

Відомий український блогер та журналіст Віталій Портніков впевнений, що росіяни живуть в мильному світі, не помічаючи масу глобальних проблем: падає рівень життя, зникають з магазинів знайомі товари, тануть накопичення, а росіян хвилює зовсім інше. Про це він написав на своїй сторінці у соцмережі, передають Патріоти України.

Так завжди буває з російською інтелігенцією – закінчується останній акт «Макбета», а вона думає, що починається «Ромео і Джульєтта». «Власні війська на території чужої країни. Вбивають, обстрілюють, заарештовують. Встановили бандитський режим і в Криму, і на Донбасі – жахливіше московського. Загинули сотні людей. Мільйони доль покалічено. Жінок, які посміли сказати правду про винуватця загибелі своїх дітей в Беслані – побили, заарештували, засудили.

Хлопця, який ходив з телефоном в церкві – заарештували, посадили, тепер розповідають, що він наркоман, розпусник і татарин. Самі стрімко бідніють, тануть накопичення. Але те, що хвилює більшість освіченої публіки – так це – з якою кількістю учениць спав учитель престижної школи і, хто повинен за це відповідати», - написав Віталій Портніков.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Оце уявлення Кулеби еталонної українки? У соцмережах захейтили створений МЗС цифровий аватар Вікторію за типово негроїдні риси

четвер, 2 травень 2024, 0:55

Модель, що слугувала прототипом аватара обурена расистськими, як на її думку, випадами. Критики ж творіння МЗС обурені, що державне відомство геть відкинуло красу притаманну співвітчизницям, згідно загальноприйнятій самоідентифікації. Соцмережами прон...