У самому центрі Києва під носом у КМДА вирубали дерева і почали незаконне будівництво, - Береза (фото)

Єдине питання: в місті є влада чи єдина влада, яку в столиці визнають, це влада грошей?

Незаконне будівництво під носом у КМДА. Фото: Фейсбук.

Практично в центрі столиці України, на бульварі Дружби народів, навпроти скульптури Батьківщина-Мати, на зеленій зоні, вирубали дерева і почали незаконне будівництво. Так пише на своїй сторінці в Фейсбуці народний депутат України Борислав Береза, передають Патріоти України.

А київське керівництво про це звичайно нічого не знає? Dmitriy Belotserkovets, що скажете? Я, звичайно, напишу депутатський запит в КМДА і Генпрокуратуру, але може якусь реакцію почуємо від керівництва Києва?

Або знову будуть розповідати, що не знали про будівництво? Так тепер знають. Хотілося б знати, хто там будує, на підставі чого і хто це кришує, вірніше опікується?

І, взагалі, мене цікавить: в місті влада є чи єдина влада, яку в столиці визнають - це влада грошей?


Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Повернувся з України "у відпустку": У Крокус Сіті Холі вбили полковника ГРУ

п’ятниця, 29 березень 2024, 10:00

Полковник ГРУ Тимур Мясников, який нещодавно повернувся з війни Росії проти України, помер від поранень, отриманих внаслідок стрілянини у підмосковному концертному залі Крокус Сіті Хол. Про це повідомляє видання "Медиазона", передають Патріоти України....

Польща пробила дно! Ракеті РФ дозволили поцілити в Україну. Нова заява сусідів просто здивувала, - Снєгирьов

п’ятниця, 29 березень 2024, 7:15

Варшава заявила, що 24 березня сталося порушення повітряного простору Польщі однією з ракет, запущених Росією. За даними польських військових, об’єкт увійшов у польський простір поблизу Осердова (Люблінське воєводство) і пробув там 39 секунд. Це вже не...