У "спеццентрах": Терористи "ДНР" відпрацьовують наступ на позиції бійців АТО, - Тимчук

Навчаннями місцевих бойовиків та російських найманців керують кадрові військові.

Російські найманці на Донбасі. Фото: novostiua.org.

На території Донецького регіону, захопленого сепаратистами "ДНР", здійснюються заходи, покликані навчити бойовиків вести наступ. Про це стало відомо з повідомлення Дмитра Тимчука на його сторінці в Facebook, передають Патріоти України.

"На базе ряда «учебных центров» террористов (включая два основных – «Лутугинские лагеря» и в районе Тореза) подразделения российско-террористических войск продолжают активно проводить мероприятия по боевой подготовке наступательной тематики. В основном идёт обкатка «резервных» батальонов «мотострелковых бригад» «1-го и 2-го АК», одновременно с наращиванием или восстановлением их боеспособности, для чего в ряде случаев привлекается личный состав так называемых «батальонов территориальной обороны», - повідомив керівник "Інформаційного опору".

Варто відзначити, що на поточний момент відбувається загострення збройного протистояння в декількох точках донбаського фронту. Зокрема, регулярні бойові зіткнення між ЗСУ та сепаратистськими бандами проходять під Ясинуватою та Авдіївкою.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Ой, мама, я домой хочу!": Росію накрив руйнівний ураган з градом (відео)

вівторок, 23 квітень 2024, 21:01

Після масштабних повеней до Росії прийшли урагани - негода розгулялася в Татарстані, є руйнування. Про це повідомляє низка інформ-ресурсів, передають Патріоти України. "Ураган у Татарстані, зараз він рухається на Казань. Влада закликає мешканців сидіти...

"Росіяни намагаються зайти на наші позиції": Офіцер ЗСУ - про ситуацію на напрямку Красногорівка - Нетайлове (відео)

вівторок, 23 квітень 2024, 20:00

Офіцер 59-ї Окремої мотопіхотної бригади імені Якова Гандзюка Сергій Цехоцький зазначив, що наразі противник не використовує техніку, намагаючись просуватися малими групами, передають Патріоти України. "Наша бригада виконує завдання на ділянці Красного...