У США туристи зафільмували рідкісного рожевого дельфіна (відео)

Дивовижна істота потрапила у об'єктив камери у судноплавному каналі у Луїзіані (США).

Бріджет Бадьоро (Bridget Boudreaux) зі своїм чоловіком подорожувала на круїзному кораблі, коли раптом побачила групу дельфінів, які грають у воді. Двоє з них були рожевими, повідомляють Патріоти України з посиланням на Khou TV.

Від подиву жінка мало не впала у воду: таке дійсно зустрінеш не щодня. В інтерв'ю вона сказала, що фотографії й відео не можуть передати тих вражень.

У Луїзіані рожеві дельфіни зустрічалися й раніше, нехай дуже рідко. Наприклад, в 2015 році капітан Ерік Ру (Captain Eric Rue) знов побачив рожевого дельфіна-афаліну на прізвисько Пінкі (Pinky), з яким був «знаком» ще з 2007 року.

Рожеві дельфіни надзвичайно рідкісні. Чому у них такий окрас, зрозуміло не до кінця, проте це, ймовірно, пов'язано з формою альбинизма або рідкісної генетичною мутацією.

Опублікував: Олекса Хвацький
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Просто боляче дивитися на Донбас... Але ми наведемо там лад": Путін зробив чергову цинічну заяву

четвер, 25 квітень 2024, 22:29

Володимир Путін заявив, що йому боляче дивитися на те, через що проходять жителі Донбасу. Цікаво це чути від людини, яка й віддавала накази бомбити міста Донбасу, знущалася з мирного населення, позбавивши будь-яких благ та прав, розорила промисловість ...

На окупованій Донеччині помітили черговий російський "цар-танк" (фото, відео)

четвер, 25 квітень 2024, 22:17

Російський "цар-танк" зафіксували на ТОТ Донецької області. Його завдання – виводити до позицій. Втім наші бійці завжди знайдуть спосіб, аби зруйнувати плани ворога. Про це пише журналіст Юрій Бутусов у своєму Телеграм-каналі, передають Патріоти Україн...