У терористів в Горлівці почалася паніка - Тимчук

Місцеві "правоохоронці" в своїй масі не відчувають бажання протистояти "українським диверсантам".

Ілюстрація:www.ednist.info

У "Горлівському гарнізоні" бойовиків помічається паніка серед так званих правоохоронців. Про це пише у своєму Facebook керівник Центру військово-політичних досліджень Дмитро Тимчук, інформують Патріоти України.

Він зазначив, що так звані співробітники "МВС ДНР" відверто панікують. Зокрема, згідно з розпорядженням керівництва "МВС ДНР", уточнив Тимчук, з місцевих "правоохоронців" в терміновому порядку створюються мобільні антидиверсійні групи в світлі нібито виниклої загрози масового прориву в даний район ДРГ українських військ.

Вживаються заходи щодо посилення охорони важливих об'єктів, організації патрулювання. Місцеві "правоохоронці" в своїй масі не відчувають бажання протистояти "українським диверсантам", відзначається різке зростання виходу на лікарняні і рапортів на звільнення з "МВС ДНР", уточнив Тимчук.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Ворог "підняв свою ганчірку у багатоквартирній забудові": Російські окупанти захопили Архангельське - DeepState

неділя, 5 травень 2024, 0:55

Російські окупанти захопили село Архангельське Донецької області. Ворог підняв свій триколор у багатоквартирній забудові. Про це повідомляє DeepState. . "Ворог окупував Архангельське, піднявши свою ганчірку у багатоквартирній забудові. Крім того, в об...

Немає ніяких мудрих воєначальників, котрі знають, як воювати, - волонтерка Берлінська

неділя, 5 травень 2024, 0:30

"Якщо підсумувати мої основні висновки за вісім років війни, до повномасштабного, їх усього три. Поділюся з тими, у кого цей марафон почався два роки тому", - пише волонтерка Марія Берлінська у своєму Телеграм-каналі, передають Патріоти України, та про...