"У Трампа почалася еволюція в підтримку основних положень Республіканської партії: Кремль - основний геополітичний суперник Білого дому", - міністр закордонних справ Польщі

Головний дипломат Польщі наголосив, що про бажання провести повне перезавантаження відносин з Москвою говорило чимало президентів, хоча, саме в російській столиці перебуває ключ до добрих стосунків.

Путін і Трамп. ІЛюстрація:https://112.ua/Керівник польського Міністерства закордонних справ Вітольд Ващиковський в бесіді з журналістами РАР заявив, що глава Білого дому Дональд Трамп протягом тривалого часу не переставав сподіватися, що відносини його країни з Російською Федерацією вдасться поліпшити, але вже нині його позиція з даного питання почала поступово змінюватися. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на replyua.net.

На думку глави польської дипломатії, відтепер Дональд Трамп почав підтримувати точку зору представників Республіканської партії, які стверджують, що для офіційного Вашингтона Москва - це геополітичний суперник.

"Вже зараз можна побачити, що у Трампа почалася еволюція в підтримку основних положень Республіканської партії, згідно з яким протягом багатьох років постійно стверджується, що Кремль - основний геополітичний суперник Білого дому", - зазначив Ващиковський.

У той же час, головний дипломат Польщі додав, що про бажання провести повне перезавантаження відносин з Москвою говорило чимало президентів, хоча, вважає Вітольд Ващиковський, саме в російській столиці перебуває ключ до добрих стосунків.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

На цьому тижні ми могли спостерігати одну з найкрасивіших пожеж у ворога, - Тарас Загородній

п’ятниця, 26 квітень 2024, 0:30

"Фраза-мем «Мені подобається, як воно горить», за останній рік для українців набула нового змісту. Дивишся ранком відео з Росії – і справді подобається, і дійсно красиво горить!" - пише політолог та економіст Тарас Загородній на своїй сторінці у соцмер...

"Переносить войну на территорию России стратегически правильно и и идеологически необходимо", - Ян Валетов

п’ятниця, 26 квітень 2024, 0:15

"Переносить войну на территорию России стратегически правильно и и идеологически необходимо. Хотели этого нам? Делали? Откушайте, недорогие соседи! Не обессудьте! Пять-шесть российских европейских областей - это несколько миллионов человек, к которым в...