У Туреччини є жирний козир, який переплюне всі санкції Росії, - експерт

Турки при бажанні можуть майже покінчити з російською військовою операцією у Сирії та завдати збитків торгівлі.

Протока Дарданели. Фото: see2me.ru.

Санкції Росії проти Туреччини - дрібниця в порівнянні з тим, який козирний туз припасла в рукаві Анкара. Таку думку в своєму блозі на сайті НВ висловив український журналіст Роман Бочкала. Як відомо, Росія заборонила деякі продукти з Туреччини і забрала звідти своїх громадян, передають Патріоти України.

"Каким будет ответ Турции на туристическое эмбарго, остается догадываться, но козырный туз в рукаве Анкары есть. Причем такой, что Москве перебить нечем. Босфор и Дарданеллы. Главная интрига – перекроет ли Турция проход для российских судов через проливы. Российские корабли уже столкнулись с трудностями.

Если посмотреть на данные системы отслеживания перемещения судов онлайн, то видно, как вчера российские кораблики весь день нарезали ненужные круги и зигзаги, ожидая разрешения на проход, в то время как суда других стран беспрепятственно преодолевали Босфор. Если подытожить, то, очевидно, своего дна кризис между недавними партнерами еще не достиг. Продолжение следует", - написав журналіст.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Російські чиновники гумору не розуміють: Жарт сатиричного сайту потрапив у звіт уряду Ульяновської області РФ про "виконану роботу"

п’ятниця, 29 березень 2024, 11:56

Заступниця голови уряду Ульяновської області РФ Марина Алексєєва додала до звіту про «виконану роботу» жартівливу новину із сатиричного сайту Панорама. На це звернули увагу у Telegram-каналі ЧТД, опублікувавши відповідні скріншоти, передають Патріоти У...