"У Украины начинается "время Ч": Астролог попередив про період, коли Кремль може наважитися завдати удару

У цьому контексті астролог нагадав про те, що центральні російські ЗМІ вже "знищують Україну".

Астролог Влад Росс. Фото: скріншот з відео.

Період до травня поточного року буде найнебезпечнішим з точки зору російської військової агресії; якщо війна Росії проти України повинна розгорітися, то вона розгориться в найближчі два місяці. Про це "Обозревателю" розповів астролог Влад Росс, передають Патріоти України.

"У Украины начинается "время Ч" – самая опасная ситуация, которая продлится до мая. Россия - это орда, ордынское государство, и сейчас оно может на нас пойти", - попередив він. На думку астролога, на подібний крок Кремль може зважитися, по-перше, у відповідь на блокаду Донбасу і, по-друге, у відповідь на невиправдані очікування на політичний союз зі Сполученими Штатами.

"Ребята из "Самообороны" перекрыли кислород в получении денег для Донбасса, теперь Путину нужно обеспечивать Донбасс из своего кармана. Конечно, ему это не нравится. Не исключено, что он решит: "Давайте возьмем всю Украину", - сказав Росс.

У цьому контексті астролог нагадав про те, що центральні російські ЗМІ вже "знищують Україну" за подібний крок. Крім того, президент США явно побоюється нових звинувачень в симпатіях до Росії і до Путіна, зокрема, "28 февраля в Конгрессе он ни разу не произнес слова "Россия", - нагадав Росс. - "В Кремле хотели раздела мира, раздела сфер влияния. Теперь они могут заявить Штатам: "Не хотите раздела сфер влияния на договорной основе – так мы сами все поделим".

Астролог підкреслив: в ситуації, що склалася головне - не допустити "протистоянь або провокацій", а також покладати всі надії на дипломатичні зусилля. "Все надежды на дипломатию, еще раз дипломатию, трижды дипломатию – только так можно надеяться, что каким-то образом этот полумир сохранится", - підкреслив Росс. "Для нас главное – дожить до мая, до лета, а дальше ситуация с точки зрения звезд нормализуется. Если война разгорится – то разгорится сейчас", - резюмував він.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

У мене немає жодних сумнівів, що позавчорашній підпал берлінського заводу – це справа рук російської агентури, - соціолог Ейдман

понеділок, 6 травень 2024, 23:33

"Криваве літо 2024-го? За даними Financial Times, Росія активізувала свої зусилля з підготовки саботажу, пожеж і атак на інфраструктуру в Європі", - пише російський соціолог-емігрант Ігор Ейдман у своєму Телеграм-каналі, передають Патріоти України, та ...