"У зоні конфлікту, де всі стріляють у всіх, не можуть щось вирішували миротворці" - політолог

На Донбасі жодні миротворці не з’являться, якщо протягом хоча б трьох місяців не буде мовчати зброя.

Ілюстрація:5 канал

Виступи Петра Порошенка в ООН не матимуть наслідків для України. Таку думку у ході прес-конференції "Осінь 2017: чого очікувати?" висловив політолог, директор соціологічної служби "Український барометр" Віктор Небоженко, передають Патріоти України за матеріалами UaInfo.

"(Виступи Порошенка в ООН, - ред.) - це продовження красивого виступу в ВРУ (7-го вересня президент виступив у парламенті із посланням, - ред.) без будь-яких наслідків", - сказав він.

Звернувшись до журналістів, політолог пояснив: "Ви всі прекрасно знаєте: якщо є якась подія або триває підготовка до події, то попередньо робиться "підігрів" суспільної думки, викидається велика кількість інформаційних матеріалів, як "загадок" чи для обговорень… Нічого такого не було ні перед виступом у Раді, ні перед виступом в ООН".

При цьому політолог звернув увагу на вчинок Порошенка, коли він разом з віце-президентом США Майклом Пенсом покинув зал засідань в ООН перед початком виступу глави МЗС РФ Сергія Лаврова.

На його думку, такий вчинок – це елемент принизливих практик, які зараз США і її союзники почали застосовувати щодо Росії.

Говорячи про перспективи розміщення на сході України миротворчої місії ООН, політолог заявив, що не знає практик, щоби у зоні конфлікту, де всі стріляють у всіх, щось вирішували миротворці.

"Нам, США і Європі потрібні миротворці на кордоні з РФ. Але перше: чи погодяться з цим росіяни? І друге: ніякі миротворці не з’являться, навіть голлівудські, якщо протягом хоча б трьох місяців не буде мовчати зброя. Якщо ж не менше трьох місяців будуть дотримуватись домовленості про припинення вогню, після цього можуть змінитись обставини", - розповів Небоженко.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Росіяни вбивають українців "просто так", а Захід, як і раніше, говорить про необхідність "терміново виділити" Україні ППО, - Олександр Невзоров

субота, 20 квітень 2024, 16:05

"Рік тому ми всі з жахом дивилися на пса на ім'я Крим. Тоді сталася така сама історія", - пише російський публіцист Олександр Невзоров у своєму Телеграм-каналі, передають Патріоти України, та продовжує:. "Російськими бомбами було вбито цілу сім'ю, на р...

Наступ, який росіяни планували на травень-червень, вже розпочався, - Олексій Гетьман

субота, 20 квітень 2024, 15:31

Олексій Гетьман, майор запасу НГУ, ветеран російсько-української війни, зазначив, що не варто очікувати, що у нас є час до 1 червня, бо наступальні дії росіян вже почалися і будуть тільки підсилюватися, повідомляють Патріоти України. "Противник буде на...