У звільнення Сенцова після зустрічі Путіна і Трампа я можу повірити. Але його вимоги навряд чи буде повністю виконано, - Рабінович

Загроза життю українського режисера може залишитися і після його звільнення. Він може продовжити голодування і в Україні, вважає блогер.

Слава Рабінович. Фото:Obozrevatel

Навіть якщо після зустрічі президента США Дональда Трампа із президентом РФ Володимиром Путіним, запланованої на 16 липня, буде ухвалено рішення звільнити українського режисера Олега Сенцова, це не означає, що він припинить голодування. Таку думку висловив російський фінансист і блогер Слава Рабінович, зазначають Патріоти України.

"Американське керівництво за традицією, що склалася протягом багатьох десятиліть, часто тиснуло на радянську владу за порушення прав людини у СРСР. Зокрема це стосувалося і звільнення політв'язнів. Важко сказати, проситиме Трамп, вимагатиме чи розмінюватиметься на щось – але у звільнення Сенцова я можу повірити.

У Олега є конкретні вимоги. Але їх навряд чи буде повністю виконано після зустрічі Трампа з Путіним. Тобто загроза життю Сенцова може залишитися і після його звільнення. Він може продовжити голодування і в Україні", – зазначив Рабінович.

Він сумнівається, що під час зустрічі Трамп і Путін досягнуть якихось серйозних домовленостей щодо України. "Інша річ, що в кожної зі сторін немає чогось реального, що вони можуть запропонувати опонентові. Що стосується санкцій, то тут Путіну взагалі нема на що сподіватися – Трамп без згоди Конгресу скасувати їх не зможе. Думаю, у заявах обох сторін будуть дуже "обтічні" формулювання.

На жодний особливий сенс там чекати не варто. Єдине, про що може йтися, – гуманітарні, дипломатичні та консульські питання. Також військовим відомствам США і РФ можуть дати доручення відновити переговори щодо обмеження ракет малої та середньої дальності. Однак нічого серйозного, що стосувалося б України, я від цієї зустрічі не очікую", – резюмував Рабінович.

Джерело: Гордон
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

В РФ горять заводи і НПЗ. Губернатор влаштував диверсію. Скоро за ним прийде ФСБ - Снєгирьов

субота, 27 квітень 2024, 2:35

В різних куточках Росії палає після масштабної атаки безпілотників України. Незважаючи на незадоволення з боку США Україна продовжує бити по нафтобазам і іншій критичній інфраструктурі ворога. Але цікаво інше – губернатор одного з регіонів зробив заяву...

ATACMS полетять по Кримському мосту - Тарас Березовець

субота, 27 квітень 2024, 0:30

"Щойно президент США Джо Байден встиг поставити підпис під документом про виділення Україні рекордної за обсягом допомоги - а виявилося, що фахівці з Пентагону вже розгорнули логістику, підготували і розподілили допомогу по складах у Німеччині й Польщі...