"Убирайся отсюда, это моя страна", - Яценюк та Аваков зупинили просування України до ЄС, - П'ятигорець

Українські політики натякнули усім іноземцям, що вони - люди другого сорту у нашій державі.

Арсеній Яценюк та Арсен Аваков. Фото: kherson.net.ua.

"Согласен с Найемом на 100%! Заявления Яценюка и Авакова "убирайся отсюда, это моя страна" - это в миллион раз хуже брошенного стакана", - написав Денис П'ятигорець на своїй сторінці у "Фейсбук", передають Патріоти України.

Это красная карточка для Украины на пути в ЕС. Чиновники высшего ранга говорят такое грузину с украинским паспортом и кичатся этим в сети. Это дно, господа! Это сигнал для всех иностранцев, что они в Украине люди второго сорта. Держись, Миша! Мы с тобой!

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

НАЗК розпочало перевірку способу життя генерала СБУ Вітюка

вівторок, 16 квітень 2024, 23:35

Національне агентство з питань запобігання корупції проводить перевірку способу життя начальника Департаменту кібербезпеки СБУ, бригадного генерала Іллі Вітюка. Про це повідомляє "Слідство.Інфо", передають Патріоти України. Підставою для такої перевірк...

У Росії горів військовий завод "Авангард", який виробляє ракети для С-300 та С-400

вівторок, 16 квітень 2024, 22:16

Увечері у вівторок, 16 квітня 2024 року, в Росії спалахнула пожежа на заводі "Авангард". Про це з посиланням на свої джерела повідомило російське видання "360", передають Патріоти України. Підприємство розташоване в Москві і займається виробництвом рак...