Удар із нізвідки: Заворушення у М’янмі можуть прискорити розвал "непохитної імперії Путіна", - Злий Одесит

Далека М’янма вмить стала для росіян близькою після того, як лідер Чечні Рамзан Кадиров виступив з підтримкою мусульман цієї держави, зібравши у центрі Грозного багатотисячний мітинг.

Конфлікт у далекій М'янмі може вплинути на Росію. Фото: Euronews.

Блогер Олександр Коваленко наголошує, що події у азійській М’янмі недарма вже кілька днів не сходять зі шпальт російської преси. Про це Патріотам України стало відомо з матеріалів, які оглядач розмістив на власній сторінці в соціальній мережі.

Так, блогер нагадує, що далека М’янма вмить стала для росіян близькою після того, як лідер Чечні Рамзан Кадиров виступив з підтримкою мусульман цієї держави, зібравши у центрі Грозного багатотисячний мітинг. Власне, саме цю подію можна вважати точкою відліку – цього разу Кадиров, який неодноразово називав чеченців «бойовою піхотою Путіна», вперше відкрито пішов наперекір центральній владі. Більше того, московські мусульмани збирають мітинги на підтримку рохинджа вже в центрі столиці.

З іншого боку, Найп'їдо (столиця М’янми – ред.) займає п’яте місце серед покупців російської зброї, а загалом товарообіг між РФ та М’янмою складає $500 мільйонів щороку. Крім того, М’янма є союзником Китаю в регіоні, а останній не потерпить тих, хто стане по іншу сторону політичних барикад. Москві доведеться добряче подумати, адже російський Кавказ вже гуде – а поруч із ним знаходиться буддійська Калмикія. "Здається, що країна, яка лежить в тисячах кілометрів від РФ, може добряче вплинути на стабільність у цій державі і навіть стимулювати відцентрові тенденції", - переконаний блогер.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Арестович зробив похмурий прогноз щодо ситуації зі світлом

п’ятниця, 19 квітень 2024, 20:40

Колишній радник Офісу президента та військовий експерт Олексій Арестович зробив прогноз щодо можливих віялових відключень світла. Про це він написав у Telegram, передають Патріоти України. "Взимку, якщо ми не встигнемо нічого зробити до цього моменту, ...

"Час випробувань ще не минув": Старець Захарій назвав рік закінчення війни в Україні

п’ятниця, 19 квітень 2024, 19:43

З'явилось нове пророцтво старця Захарія, в якому названо час завершення війни в Україні. Про це йдеться на каналі "Український молитовник" на YouTube, передають Патріоти України. За його словами, час випробувань не минув, однак кожен іспит виявиться кр...