Удар "под дых" по самостоятельности и суверенитету "Л/ДНР" - мешканець Донецька про те, чому Україні варто запровадити візовий режим з РФ

Донеччанин попереджає, що це викличе дзеркальну реакцію у вигляді візового режиму для українців, які в'їжджають до Росії, але цей захід тільки зіграє на руку Києву.

Ілюстрація:ua.korrespondent.netЖитель Донецька Віталій Дідевич, який працював в одній з держструктур, запевняє, що український парламент повинен прийняти історичне рішення і ввести візовий режим з РФ. Донеччанин попереджає, що це викличе дзеркальну реакцію у вигляді візового режиму для українців, які в'їжджають до Росії, але цей захід тільки зіграє на руку Києву. Про це він написав у своєму Facebook, передають Патріоти України.

"Чи варто запроваджувати візовий режим з Росією? Звісно варто.

Это вызовет ответные меры в виде визового режима для украинцев въезжающих в Россию. Для российских таможенников граждан ЛНР и ДНР не существует. При пересечении границы ЛНР и ДНР жители этих республик в глазах российских таможенников,де юре, граждане Украины.

В нормативно-правовых документах Р.Ф. не существует понятий "граждане ДНР или ЛНР". При прохождении таможенного досмотра на границе с Р.Ф. происходят абсолютно одинаковые манипуляции хоть в черниговской, хоть в харьковской, хоть в донецкой области." - пише Дідевич.

Він упевнений, що якщо в Кремлі зважаться ввести візовий режим з Україною, то всім жителям окупованих територій доведеться оформляти візи.

"Это будет очередным ударом "под дых" по самостоятельности и суверенитету "великих государственных образований" ЛНР и ДНР.

Украина ведь должна каким то образом бороться с этой чумой? Вот при помощи братской России и неуклюжести ее бюрократической машины можно хорошенько ляснуть по "генеральной линии пропагандистов ЛДНР", - підсумував донеччанин.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

​І знову про свободу слова

вівторок, 30 квітень 2024, 10:03

Після включення Держдепом США питання свободи слова до проблемних в Україні – спостерігаємо якусь нездорову реакцію владних кіл. То «прокинулись» і надіслали до Ради Європи заяву про обмеження цілої низки прав через запровадження воєнного стану. Проце...

Після провалу на диво вчасно завітала смерть: Колишній російський військовий і його дружина-киянка організовували в Європі диверсії під керівництвом ГРУ, - The Insider

вівторок, 30 квітень 2024, 9:32

Колишній російський військовий Микола Шапошников і його дружина Олена, родом з Києва, допомагали Головному розвідувальному управлінню Росії організовувати диверсії в Європі, ділиться даними розслідування The Insider . Шапошникови - громадяни Чехії, я...