"Україна - це ми: Владі потрібно, щоб ми спивалися та матюкалися": ветеран АТО закликав побратимів дієво кріпити громадянське суспільство

Україні та її громадянам потрібен захист, і його можуть надати тільки справжні чоловіки: сильні, тверезі, озброєні легальною зброєю та впевнені у собі та своїх побратимах.

Бійці АТО. Фото: соцмережі.

"Хочу звернутись до своїх бойових побратимів. Скоро має початись демобілізація тих, хто в квітні 15-го року пішов добровольцями у ЗСУ. І буде дуже велика спокуса почати пити горілку та матюкати владу. Але режим Порошенка-Яценюка-Гройсмана-Кличка-Ахмєтова-Фірташа тільки цього і хоче. Ми їм потрібні п'яні, неадекватні та немічні", - написав боєць АТО Сергій Миронюк у "Фейсбуці", передають Патріоти України.

Тому я закликаю вас одразу по демобілізації долучатись до активних патріотичних сил, які чинять спротив бандитам від влади. Вступайте в громадські організації, займайтесь військово-патріотичним вихованням молоді, приєднуйтесь до неолігархічних політичних партій, навіть якщо вони не є ідеальними. Створюйте загони самооборони проти тітушно-мусорських банд, які відновили свою роботу під керівництвом Авакова.

В Україні розквітла страшна злочинність, олігархи продають електроенергію та газ за скаженими цінами, рівень життя стрімко знизився, безробіття тотальне, але автомобілі - найдорожчі у Європі. Контрабанда на сході та заході процвітає.

Існуюча виборча система створена олігархами навмисно таким чином, щоб залишатись при владі вічно. І щоб ніякі "громадяни" не сунули свого носа куди не слід. Суди, прокурори, менти, спецслужби - все працює на цих "бізнесменів при владі". Вони схожі на глистів, які сидять в теплі та поїдають тіло нашої Батьківщини зсередини. Навряд чи комусь прийде в голову думка провести з глистами переговори про те, щоб вони пішли геть. Вони просто виганяються або знищуються.

Україні та її громадянам потрібен захист, і його можуть надати тільки справжні чоловіки: сильні, тверезі, озброєні легальною зброєю та впевнені у собі та своїх побратимах. Прийшов час дати відсіч режиму внутрішньої окупації. Банду - геть!

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Окупанти почали масово захищати критично важливі об’єкти антидроновими сітками та решітками. У Forbes оцінили ефективність таких заходів від ударів з повітря

понеділок, 29 квітень 2024, 9:40

Окупанти почали застосувати кілька низькотехнологічних нетрадиційних методів протидії українським БпЛА. З цього приводу Forbes наводить експертні висновки доцента кафедри системної інженерії Військової академії США Міттал Вікрам. "Російська оборонно-пр...

Російські загарбники захопили ще один населений пункт на Донеччині, - DeepState (карти)

понеділок, 29 квітень 2024, 9:32

Російські війська захопили Новомихайлівку Донецької області, а також просунулися до Нетайлового, біля Новоолександрівки. Сили оборони, своєю чергою, звільнили острів Нестрига в дельті Дніпра, що розташований на правобережжі та тривалий час залишався сі...