"Україна дограється до політичного самогубства і без Путіна" - Bloomberg

Корумповані політики із задоволенням би зірвали прийняття бюджету, щоб тримати МВФ подалі і не допустити прийняття антикорупційних заходів.

Михайло Саакашвілі проти уряду Яценюка. Фото: соцмережі.

Нинішнє керівництво країни може зіштовхнути Україну з постреволюційного шляху. Воно справляється і без Путіна. Таку думку висловила журналістка Дарина Краснолуцька у виданні Bloomberg, передають Патріоти України.

На її думку, переміщення акцентів Путіна на Сирію допомогло пом'якшити конфлікт на Східній Україні, відкривши можливість для реформ і відновлення після рецесії. Однак Київ роздирають внутрішні суперечки.

"Кулачний бій в парламенті в цьому місяці і сутичка з використанням нецензурної лексики між міністром і регіональним губернатором підкреслюють розбіжності, які можуть розхитати уряд і пустити під укіс фінансову допомогу МВФ у розмірі 17,5 мільярдів доларів. Наступною "точкою займання" стане голосування по бюджету на 2016 рік", — йдеться в статті.

На думку німецького аналітика Йорга Форбріга, судячи з недавніх подій, Україна ще ближче підійшла до скоєння політичного самогубства. Головний ризик полягає в тому, що деякі високопоставлені політики із задоволенням би зірвали прийняття бюджету, щоб тримати МВФ подалі і не допустити прийняття антикорупційних заходів, — вважає Віктор Забо, інвестиційний менеджер Aberdeen Asset Management. Аналітики прогнозують, що ця боротьба посилиться на початку 2016 року, якщо Яценюк залишиться на своїй посаді.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Минулого року генпрокурор Костін перебував у закордонних відрядженнях 100 днів — це третина робочого часу", - політолог Кочетков

середа, 8 травень 2024, 14:01

"Проблеми внутрішнього фронту України загальновідомі — непрофесіоналізм, безвідповідальність, зацикленість на піарі. Але очолює цій сумний список, звісно, корупція. І під час повномасштабної війни вона в нас отримує якісь демонстративні форми на зразо...

"З днем народження, моя любов": Онука Софії Ротару закрутила новий роман (фото)

середа, 8 травень 2024, 13:18

Онука відомої української співачки Софії Ротару, модель Соня Євдокименко, яка вже багато років живе в Америці, закрутила новий роман. Після розставання з IT-підприємцем Денисом Ждановим вона знову зустріла своє кохання. На своїй сторінці в Instagram во...