Україна сьогодні може отримати штраф за "недопуск" Росії до Євробачення-2017, - Аласанія

Референтна група, що вивчала конфліктну ситуацію між Україною і Росією на минулому конкурсі "Євробачення", рекомендувала організаторам конкурсу покарати Україну, застосувавши санкції у вигляді серйозного штрафу.

СБУ заборонила конкурсантці від РФ Юлії Самойловій в'їзд в Україну. Фото: соцмережі.Стосовно Національної суспільної телекомпанії України застосують штрафні санкції через незабезпечення участі в проведеному в Києві міжнародному пісенному конкурсі "Євробачення-2017" учасниці від Російської Федерації. Про це повідомив у Facebook 29 червня голова НСТУ Зураб Аласанія, передають Патріоти України.

"Ранок почався з не дуже приємних новин для UA:PBC. Схоже, на нас таки чекають санкції за "незабезпечення участі в Євробаченні 2017 учасниці від РФ Юлії Самойлової". І в мене є великий сумнів, що держава в обличчі СБУ захоче розділити з UA:PBC цю колізію", – пише Аласанія.

За його словами, "Європейська спілка мовників" просто стає в чергу разом із РФ (яка теж готує свій окремий позов, наказуючи UA:PBC з політичних причин).

"Євроньюз, який протягує лапки за боргами імені Азарова, і багатьма іншими бажаючими придушити в колисці ледь народженого Суспільного мовника України", - пише Аласанія.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

У Польщі і Румунії проросійські сили готують антиукраїнські провокації: що відомо - Снєгирьов

субота, 27 квітень 2024, 5:00

23 квітня Сенат остаточно схвалив законодавчий пакет, який передбачає виділення майже 61 мільярда доларів додаткової військової та економічної допомоги Україні. Білий дім вже заявив, що готує для відправлення в Україну допомогу на 1 мільярд доларів. ...

В РФ горять заводи і НПЗ. Губернатор влаштував диверсію. Скоро за ним прийде ФСБ - Снєгирьов

субота, 27 квітень 2024, 2:35

В різних куточках Росії палає після масштабної атаки безпілотників України. Незважаючи на незадоволення з боку США Україна продовжує бити по нафтобазам і іншій критичній інфраструктурі ворога. Але цікаво інше – губернатор одного з регіонів зробив заяву...