Україна трохи піднялася в рейтингу, але так і залишилася в десятці найбідніших країн світу

Перші три місця займають Венесуела, Південна Африка і Аргентина

Україна зайняла 7 місце з прогнозованим індексом 19 в рейтингу найбільш бідних країн світу за версією видання Bloomberg, повідомляють Патріоти України.

"Якщо 2016 рік був роком політичних потрясінь, в цьому році може бути, коли ми бачимо, як вони будуть впливати на світову економіку", - повідомляє Bloomberg.

Перші три місця в рейтингу займають Венесуела, Південна Африка і Аргентина. "Уже третій рік поспіль економічні та політичні проблеми Венесуели роблять її найбіднішою в рейтингу. Найменш бідною країною став Таїланд - багато в чому завдяки своєму унікальному способу розрахунку зайнятості", - йдеться в повідомленні.

Варто відзначити, що в минулому році Україна була на третьому місці в рейтингу з індексом 24,4.

Опублікував: Світлана Іваненко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

ЗС РФ формують ударний кулак для наступу на Харків: В ISW розповіли деталі операції

понеділок, 6 травень 2024, 9:14

Наступ на Харків чи Суми зможе відтягнути українських військових з інших критичніших ділянок фронту. Ворог посилив авіаційні, ракетні та удари дронами по українських північно-східних прикордонних регіонах, зауважили аналітики ISW. За словами українсько...

Народні прикмети на 6 травня: Не мочіть ноги в росі

понеділок, 6 травень 2024, 7:05

Православна церква України 6 травня за новим стилем вшановує пам'ять праведного Йова Багатостраждального, мучеників Парфенія та Калімаха. За старим стилем сьогодні вшановують Георгія Побідоносця, відзначають День ангела Юрія, Георгія та Єгора - всі ці ...