"Україні просто пощастило": За терактом у Києві послідував би наступ російських військ на чолі з президентом-втікачем Віктором Януковичем, - Луценко (відео)

Надію Савченко підозрюють у підготовці замаху на життя президента, прем'єр-міністра, членів Кабміну, народних депутатів, повалення конституційного ладу і змові з ватажками бойовиків ДНР.

Генеральний прокурор Юрій Луценковважає розкриття намірів Надії Савченкота Володимира Рубана проведення терористичного акту в центрі Києва везінням. Про це йдеться у відео-ефірі передачі Свобода слова, опублікованому телеканалом ICTV на Youtube, повідомляють Патріоти України.

"Для реалізації цього замислу, звичайно, недостатньо було цих двох осіб і тому Рубан і Савченко почали підшуковувати виконавців, співучасників цього злочину серед військовослужбовців. В декількох військових частинах їм відмовили і не повідомили про це владі. Нам просто повезло. Нам, я кажу, Україні, державі, не владі", - сказав він в ефірі телеканалу ICTV.

"Нам пощастило, що офіцери 8-го полку спецназу, що базуються в місті Хмельницькому повідомили Службі безпеки України про позицію Савченко та Рубана організувати терористичний акт", - додав прокурор.

Також Луценко додав, що за терактом у Києві послідував би наступ російських військ на чолі з президентом-втікачем Віктором Януковичем.

Надію Савченко підозрюють у підготовці замаху на життя президента, прем'єр-міністра, членів Кабміну, народних депутатів, повалення конституційного ладу і змові з ватажками бойовиків ДНР. За інформацією слідства, вона спільно з керівником центру "Офіцерський корпус" Володимиром Рубаном планували теракти за допомогою зброї, виготовленої в ДНР та завезеної з Росії.

Опублікував: Evora
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Окупанти почали масово захищати критично важливі об’єкти антидроновими сітками та решітками. У Forbes оцінили ефективність таких заходів від ударів з повітря

понеділок, 29 квітень 2024, 9:40

Окупанти почали застосувати кілька низькотехнологічних нетрадиційних методів протидії українським БпЛА. З цього приводу Forbes наводить експертні висновки доцента кафедри системної інженерії Військової академії США Міттал Вікрам. "Російська оборонно-пр...

Російські загарбники захопили ще один населений пункт на Донеччині, - DeepState (карти)

понеділок, 29 квітень 2024, 9:32

Російські війська захопили Новомихайлівку Донецької області, а також просунулися до Нетайлового, біля Новоолександрівки. Сили оборони, своєю чергою, звільнили острів Нестрига в дельті Дніпра, що розташований на правобережжі та тривалий час залишався сі...