Україні вдалося вистояти в грі "знайди винного у зриві Мінських угод"

Головним винуватцем справедливо визнали Росію, тому українці можуть не замислюватися у найближчий час над проблемами на кшталт "спецстатус псевдореспублік" та "амністія для терористів".

Росіяни знову залишились сам на сам з санкціями. Фото: webparca.com.

"В общем, Украина смело может забить на такие скандальные требования Минских соглашений как: специальный статус Донбасса, амнистия бандитам, выборы без границы и другое, что взорвало бы страну", - написав Тарас Загородній на своїй сторінці у "Фейсбук", передають Патріоти України.

Введение санкций означает, что нашей стране удалось выстоять в игре "найди виноватого в срыве Минских соглашений". Виноватой сделали умирающую империю. При этому Запад благодушно "не заметил" нашего невыполнения соглашений в части амнистии, спецстатусов и другой ерунды.

И нас не наказали. То есть мы можем продолжать в таком же духе: строить Армию, проводить реформы и наблюдать как загибается умирающая империя. Не, ну традиционные ритуалы мы конечно должны исполнять:

1. Выражать озабоченность и встревоженность.

2. Обещать принять требования Минских соглашений "вот-вот", "как только так сразу", " уже собрались", "может быть в этой пятилетке". До того момента, когда это не будет иметь значения.

3. Климкин может также весело трясти ручку Чуркину в ООН. Даже за щечку потрепать.

Это все уже не имеет значения. Это реально не "Зрада", а "Перемога". С чем я вас всех и поздравляю!

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

ЗС РФ формують ударний кулак для наступу на Харків: В ISW розповіли деталі операції

понеділок, 6 травень 2024, 9:14

Наступ на Харків чи Суми зможе відтягнути українських військових з інших критичніших ділянок фронту. Ворог посилив авіаційні, ракетні та удари дронами по українських північно-східних прикордонних регіонах, зауважили аналітики ISW. За словами українсько...

Народні прикмети на 6 травня: Не мочіть ноги в росі

понеділок, 6 травень 2024, 7:05

Православна церква України 6 травня за новим стилем вшановує пам'ять праведного Йова Багатостраждального, мучеників Парфенія та Калімаха. За старим стилем сьогодні вшановують Георгія Побідоносця, відзначають День ангела Юрія, Георгія та Єгора - всі ці ...