Українська діаспора організувала вражаючу зустріч своєму футбольному кумиру в Манчестері (фото, відео)

Вболівальники вітали Олександра Зінченка з чемпіонством Англії.

Олександр Зінченко зустрівся з вболівальниками в Манчестері. Фото: footboom.com

Новоспечений чемпіон англійської Прем'єр-ліги Олександр Зінченко відвідав український культурний центр "Дніпро" у Манчестері, повідомляють Патріоти України з посиланням на footboom.com.

На зустріч з гравцем збірної України зібралося більше 200 уболівальників одразу із декількох міст Англії. Сашко пройшовся екскурсією центром, поспілкувався з керівниками закладу, дітлахами, їхніми батьками та вихователями.

- Я дуже здивований і приємно вражений підтримкою, яку я маю тут в Манчестері. Чесно сказати, я не знав, що в місті живе така велика кількість українців. Серед інших є і ті, хто приїжджає на матчі нашої збірної. Я дуже радий був провести з ними час і обмінятися враженнями.

- Скажи, було важко дати таку велику кількість автографів?

- Це, напевно, я вперше в житті стільки розписувався. При чому і на листівках, і на футболках, і на м'ячах і навіть на годинниках, мобільних телефонах, руках і на щоці.

- Про що ви переважно говорили з фанатами?

- Вони питали, чи залишуся я на наступний рік в Манчестері. Я сказав, що після такого прийому просто мушу тут лишитися і грати далі. Ми домовилися, що наші зустрічі будуть регулярними. У культурному центрі займається велика кількість діточок, вони проводять тренування, беруть участь в забавах, організовують спектаклі. Уболівальники отримали сувеніри та призи від Федерації футболу України, а також атрибутику, підготовлену в рамках проекту Миколи Василькова "Українська Трибуна". В його межах будуть систематично організовуватися заходи за участі гравців і тренерів національної збірної з футболу та українських фанатів.


Опублікував: Інна Мартинчук
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

У рейтингу найвпливовіших людей 2024 року журналу Time опинився голова офісу президента Андрій Єрмак - Бутусов

п’ятниця, 19 квітень 2024, 2:35

Сам президент Володимир Зеленський у рейтинг Time не потрапив, і ми розуміємо чому - Зеленський давно вже не є самостійним керівником, замість нього більшість політичних та кадрових рішень в Україні давно вже ухвалює Єрмак. . За «політичну діяльність...

"Ганна Маляр насправді видала те, що думає українська влада про армію, мобілізованих і загалом про українських громадян", - Марина Данилюк-Ярмолаєва

п’ятниця, 19 квітень 2024, 0:30

"Колишня заступниця міністра оборони насправді видала те, що думає українська влада про армію, мобілізованих і загалом про українських громадян, які, наче атланти, тримають все на своїх спинах", - пише журналістка Марина Данилюк-Ярмолаєва у своїй колон...