Українська компанія зняла ролик для росіян - ніж прославляти силу і міць агресора, краще б ви всі відразу застрелилися (відео)

У зйомках взяли участь російські спортсменки, прославляючи силу і міць Росії. Після цього ролика компанія мала б самоліквідуватися, на жаль вони цього не зроблять.

Украинский продакшн снял рекламный ролик, прославляющий российских спортсменок

Українська продакшн-студія Radioactive Film зняла рекламний ролик для Nike Russia у київському Міжнародному центрі культури та мистецтв.

Одним із перших на це звернув увагу режисер Іван Сауткін.

Ролик під назвою "Из чего же сделаны наши девчонки?" має "показати справжню силу і дух російських жінок", йдеться на сайті компанії.

Відтак в зйомках взяли участь чимало російських спортсменок – олімпійська чемпіонка з фігурного катання Аделіна Сотникова, чемпіонка Росії з тайського боксу Анастасія Янькова, скейтбордістка Катя Шенгелія, легкоатлетка Христина Сівкова, захисниця ФК "Чертаново" Ксенія Лазарєва, балерина Ольга Кураєва, тренер Анастасія Котельникова і актриса Ірина Горбачова. Вони ж і провели фотозйомку в інтер’єрах Міжнародного центру культури та мистецтв.


На відео дівчинка починає співати радянську пісню «З чого ж?», Слова якої змінюються по мерее появи в залі російських спортсменок,і незабаром з'ясовується, що зроблені дівчата «з волі, міцніше кременю», «з сили і вогню», «в залізі, в прагнень, з самовіддачі і битв», а також з «грації, якою пишається вся нація».

Під постом Сауткіна на авторів відео виявилося чимало критики, адже саме в Жовтневому палаці під час Революції гідності загинуло чимало активістів, а в 30-ті роки НКВД тут масово розстрілювало українців.

Хоча зазначається, що не всі люди, які працювали над проектом, знали про те, що він для Росії.


Опублікував: Evora
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

ЗС РФ формують ударний кулак для наступу на Харків: В ISW розповіли деталі операції

понеділок, 6 травень 2024, 9:14

Наступ на Харків чи Суми зможе відтягнути українських військових з інших критичніших ділянок фронту. Ворог посилив авіаційні, ракетні та удари дронами по українських північно-східних прикордонних регіонах, зауважили аналітики ISW. За словами українсько...

Народні прикмети на 6 травня: Не мочіть ноги в росі

понеділок, 6 травень 2024, 7:05

Православна церква України 6 травня за новим стилем вшановує пам'ять праведного Йова Багатостраждального, мучеників Парфенія та Калімаха. За старим стилем сьогодні вшановують Георгія Побідоносця, відзначають День ангела Юрія, Георгія та Єгора - всі ці ...