Українська модель вперше відібрана до "янголів" Victoria's Secret (фотофакти)

​Бренд жіночої білизни Victoria's Secret оголосив склад щорічного грандіозного шоу. Цьогоріч до постійних "янголів" VS приєднаються 19 запрошених моделей з усього світу. Серед них і 22-річна Даша Хлистун.

Українська модель вперше візьме участь в шоу Victoria's Secret. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на BLIK.net.ua

Даша родом з Дніпропетровщини. Свого часу про кар`єру моделі не мріяла і в модельний бізнес потрапила випадково. Її знімки в соціальних мережах сподобались скауту модельного агенства 1 Mother Agency. Він написав дівчині і так розпочалась її кар'єра.

"Тоді в пріоритеті було навчання: я тільки поступила на юрфак в Митній академії," - розповідає Даша: "Але походивши на заняття кілька місяців, я зрозуміла, що мені нудно. Я подумала, чому б не спробувати злітати кудись, попрацювати. А раптом вийде".

За словами дівчини робота моделлю її дуже змінила.

"Одного разу мій агент розповідав, що працював з Наомі Кемпбелл і точно знає, що у неї жахливий характер. Але коли вона заходить в кадр або йде по подіумі, клієнту плювати, який у неї характер, - вона виглядає приголомшливо. Потрібно мати щось таке, як у Наомі Кемпбелл, щоб тобі прощали твій характер. А так, примхливих дівчаток не люблять", - каже Даша.

За словами Даші, в реальному житті вона ніколи б не наділа одяг, який демонструє на подіумі. Їй подобаються більше прості та зручні речі.

Опублікував: Олекса Хвацький
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Та система вбивала творчість і життя в душі науковця": Милованов зізнався, що не зміг захистити дисертацію в Україні

субота, 20 квітень 2024, 17:44

Колишній міністр економіки розвитку і торгівлі, позаштатний радник керівника Офісу президента та член наглядової ради «Укроборонпрому» Тимофій Милованов став на захист депутатки Київської міської ради від партії «Слуга народу» Ксенії Семенової, яка нап...

Під Єкатеринбургом зростає база зберігання танків, - військовий аналітик

субота, 20 квітень 2024, 16:30

За поточних темпів військових втрат і нинішніх обсягів нового військового виробництва у Росії закінчаться всі танки приблизно за 2-2,5 року. Такі підрахунки зробив військовий оглядач Covert Cabal, передають Патріоти України. Аналітик зазначає, що з поч...