Українські націоналісти побували в рідному селі Романа Шухевича на Івано-Франківщині (відео)

ОУНівці передали прапор організації селу, де народився провідник Української повстанської армії.

Українські націоналісти привезли прапор УПА до пам'ятника Роману Шухевичу. Скріншот.Представники Організації Українських Націоналістів сьогодні, 21 травня, відвідали малу батьківщину роду Шухевичів - село Тишківці Городенківського району Івано-Франківщини, де привітали з 90-річчям найстаршого ветерана організації Іллю Славінського, повідомляють Патріоти України.

- Ось тут, в родинному селі роду Шухевичів, біля пам'ятника Роману Шухевичу ми хочемо заявити, що українська держава має будуватися як націоналістична держава - чесними і порядними патріотами. Людьми духу Степана Бандери і Романа Шухевича, такими, яким був засновник ОУН Євген Коновалець, січові стрільці, воїни УПА, підпільники ОУН, які воювали і зараз воюють на східному фронті за незалежність України, - сказав голова ОУН Віталій Цапович.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

На цьому тижні ми могли спостерігати одну з найкрасивіших пожеж у ворога, - Тарас Загородній

п’ятниця, 26 квітень 2024, 0:30

"Фраза-мем «Мені подобається, як воно горить», за останній рік для українців набула нового змісту. Дивишся ранком відео з Росії – і справді подобається, і дійсно красиво горить!" - пише політолог та економіст Тарас Загородній на своїй сторінці у соцмер...

"Переносить войну на территорию России стратегически правильно и и идеологически необходимо", - Ян Валетов

п’ятниця, 26 квітень 2024, 0:15

"Переносить войну на территорию России стратегически правильно и и идеологически необходимо. Хотели этого нам? Делали? Откушайте, недорогие соседи! Не обессудьте! Пять-шесть российских европейских областей - это несколько миллионов человек, к которым в...