Нападника вже спіймали: У Івано-Франківську побили голову Всеукраїнського братства ОУН-УПА

Затриманим виявився 21-річний хлопець з Прикарпаття, який є уродженцем Узбекистану.
Хуліган навмисне напав на літню людину. Ілюстрація: соцмережі.

В Івано-Франківську 21-річний хлопець спровокував конфлікт з двома пішоходами, серед яких був голова Всеукраїнського братства ОУН-УПА Богдан Борович, повідомляють Патріоти України.

Інцидент стався 27 грудня близько 19:30 на вулиці Богдана Лепкого. "Поліцейські оперативно встановили та оголосили підозру уродженцю Узбекистану, який побив голову ОУН-УПА. Хлопець несподівано накинувся на незнайомого чоловіка і почав бити кулаками. Коли намагався втекти, його затримали очевидці", - йдеться в повідомленні.

Як зазначають а поліції, хлопець спровокував конфлікт з двома пішоходами, будучи напідпитку. Спочатку підбіг до невідомих йому людей і почав ображати. Після цього штовхнув жінку, а чоловіка зумисне вдарив кулаком в обличчя. В результаті цього потерпілий впав на землю, а зловмисник продовжив наносити удари кулаком в голову. Коли нападник намагався покинути місце події, то небайдужі громадянин і поліцейський, який в цивільному проходив поруч, наздогнали і затримали його.

"Надзвичайна подія сталася біля офісу Всеукраїнського братства ОУН-УПА. Потерпілий - 71-річний голова Братства та голова обласного проводу Конгресу українських націоналістів", - йдеться в повідомленні.

Чоловік, який отримав травми, був доставлений в лікарню. Лікарі діагностували у нього забій головного мозку, крововилив та перелом кісток лицьового черепа. Поліцейські оголосили підозру зловмисникові за частиною 1 статті 122 Кримінального кодексу ( "умисне середньої тяжкості тілесне ушкодження, що спричинило тривалий розлад здоров'я або значну стійку втрату працездатності менш як на одну третину"; карається виправними роботами на строк до двох років або обмеженням волі на строк до трьох років, або позбавленням волі на строк до трьох років).

Затриманим виявився 21-річний хлопець з Прикарпаття, який є уродженцем Узбекистану. Вирішується питання про обрання запобіжного заходу. Тривають слідчі дії.

Підношення Осірісу: Унікальні артефакти з золота і та інші важливі речі: Археологи знайшли скарби єгиптян VII - VI ст. до н.е.

субота, 27 липень 2024, 0:30

Археологи виявили 63 давньоєгипетські гробниці у провінції Дум’ят, яка колись була центром торгівлі. Досліджуючи поховання, вчені натрапили на численні артефакти, зокрема золоті прикраси та поховальні приношення, передають Патріоти України. Як пише Her...

На Уралі прорвало чергову дамбу водосховища. Населення рятується на дахах будинків (відео)

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:30

У Челябінській області Росії прорвало дамбу Кіалімського водосховища. Вода швидко поширюється, затоплено велику кількість будинків. Про це повідомляють російські Telegram-канали в п'ятницю, 26 липня. За інформацією управління МНС у Челябінській област...