Хіти тижня. Ніс зламаний у двох місцях: Чоловік Ксенії Собчак побив її коханця посеред Москви (відео)

​Скандал з чоловіком Ксенії Собчак актором Максимом Віторганом, який побив її «коханця» режисера Костянтина Богомолова в центрі Москви в понеділок увечері, набирає обертів.

Ксенія Собчак і Максим Віторган. Фото: соцмережі.

У мережі з'явилося нове відео бійки, на якому видно крупним планом, як Віторган завдає ударів Богомолову, якому приписують роман з Собчак. На опублікованому раніше відео видно, як до місця події під'їжджала машина швидкої допомоги. Однак від госпіталізації режисер відмовився, передають Патріоти України.

Також стало відомо про те, що сама винуватиця бійки також була на місці. В цей час вона сиділа в кафе. Ксенія не стала коментувати інцидент, лише написала в Instagram, що у неї проблеми, погірше невиплаченої зарплати. Віторган продовжує зберігати мовчання. А ось його жертва Богомолов зробив заяву в Instagram. Він повідомив, що отримав серйозні травми.

«Дорогие и неравнодушные друзья, прекрасный врач (спасибо Ире Апексимовой) собрал мой переломанный в двух местах нос и привел смещённые кости черепа в более или менее приличное состояние, в связи с чем внутричерепное нормализовано и я могу представить вам невероятную команду спектакля „преступление и наказание“, к которому я скоро приступаю», — написав Богомолов.

Деякі російські ЗМІ припустили, що цей скандал і бійка - добре поставлена піар-кампанія. Оскільки з такими серйозними травмами навряд чи можна повноцінно працювати. Крім того, немає і заяви в поліцію про нанесення тілесних ушкоджень.

Очільник Міністерства культури розповів як збираються покарати Повалій, Лорак та інших зрадників України з артистичного цеху

п’ятниця, 29 березень 2024, 5:58

Вже напрацьовано перелік людей, які можуть підпасти під дію закону, в разі його прийняття, щодо позбавлення високих звань і нагород за підтримку ворога - Росії. Про це сказав т.в.о. міністра культури та інформполітики Ростислав Карандєєв в ефірі телема...

Не зважаючи на астрономічний штраф: Голлівудська актриса родом з України відмовилася грати росіянку в серіалі Netflix. Студія не зглянулась на мотивацію дівчини (відео)

п’ятниця, 29 березень 2024, 2:35

Голлівудська акторка родом з України Іванна Сахно розірвала контракт зі стримінговою платформою Netflix, бо не захотіла в новій кінороботі грати росіянку. В інтерв'ю для ТСН вона розповіла, що тепер їй потрібно виплатити компенсацію. За її словами, їй ...