"Українцям не потрібен ні "батько нації", ні тим більше "мамка нації", їх цілком влаштовує комік", - бізнесмен

Патерналістські настрої у суспільстві очевидно йдуть на спад...

Зеленський багато кому подобається більше, ніж Тимошенко чи Порошенко. Ілюстрація: ТСН.

"Результати недавніх соцопитувань – мої п'ять копійок. Головний результат – антирейтинг Порошенка понад 50%. Це означає, що хай хто переможе у другому турі – Тимошенко чи Зеленський – вона/він буде рвати Порошенка і його оточення на шматки. Саме такий основний запит суспільства", - пише український бізнесмен Євген Платон на своїй сторінці у соцмережі "Фейсбук", передають Патріоти України, та продовжує:

"Феномен такого високого рейтингу Зеленського свідчить, на мою думку, про те, що патерналістські настрої у суспільстві йдуть на спад. Українцям не потрібен більше "батько нації" і тим більше "мамка нації", їх цілком влаштовує комік, який буде дотримуватися хоча б Конституції".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Народні прикмети на 23 квітня: Вранці потрібно виглянути у вікно і запам'ятати, кого першим побачили на вулиці

вівторок, 23 квітень 2024, 7:05

Християни східного обряду відзначають церковне свято 23 квітня на честь мученика Терентія, який відмовився принести жертву язичницьким богам навіть під загрозою тортур. Цей день зазвичай приносить тепло і ясну погоду. За повір'ями, сонце в цю дату вип...

Бійці ССО показали, як HIMARS знищив російську САУ "Гіацинт" (відео)

вівторок, 23 квітень 2024, 6:15

Росіяни встигли зробити лиш кілька пострілів з цієї гармати, перед тим, як українці ліквідували ворожу САУ. Українські захисники виявили ворожу гармату Гіацинт на окупованій частині півдня країни та завдали по ній удару з комплексу HIMARS. Про це повід...