"Украинская система ProZorro получила премию Open Government Awards 2016", - Олег Пономар

Політичний оглядач розповів про актуальні події політичного життя світу.

Олег Пономар. Фото: focus.ua.

Доброго ранку, друзі. Четвер нашого спокійного тижня. Так пише на своїй сторінці в Фейсбук Олег Пономар, повідомляють Патріоти України, і цитують далі:

"Главная новость, конечно, и главный ньюсмейкер сегодня - это вратарь московского ЦСКА Игорь Акинфеев и его эпический "рекорд", за которым, затаив дыхание, следит весь мир и вероятность повторить который равна два\к миллиону! И Игорь не подвел и снова пропустил вчера. Таким образом он пропускает в 43-м матче Лиги Чемпионов подряд! В последний раз Акинфеев отстоял на ноль в Лиге чемпионов 1 ноября 2006 года в игре с «Арсеналом». Вот это стабильность. Всё реально, если очень захотеть.

- Поздравления!
Украинская система электронных государственных закупок ProZorro получила ежегодную премию Open Government Awards 2016.

- Новости из Брюсселя от НАТО.
Как мы и говорили много раз, Украина становится полноценным восточным флангом НАТО.
Также на сегодня в ВСУ имплементированы 120 НАТОвских стандарта. Работа продолжается.

- МОК продлил действие санкций против РФ, которые были введены в июле 2016 года из-за допингового скандала.

Огромное спасибо всем за теплые слова под вчерашним видео. Помогаем нашей Армии - те, кто помогает. Тож майте всі гарний день та смачну каву на сніданок".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

В РФ горять заводи і НПЗ. Губернатор влаштував диверсію. Скоро за ним прийде ФСБ - Снєгирьов

субота, 27 квітень 2024, 2:35

В різних куточках Росії палає після масштабної атаки безпілотників України. Незважаючи на незадоволення з боку США Україна продовжує бити по нафтобазам і іншій критичній інфраструктурі ворога. Але цікаво інше – губернатор одного з регіонів зробив заяву...

ATACMS полетять по Кримському мосту - Тарас Березовець

субота, 27 квітень 2024, 0:30

"Щойно президент США Джо Байден встиг поставити підпис під документом про виділення Україні рекордної за обсягом допомоги - а виявилося, що фахівці з Пентагону вже розгорнули логістику, підготували і розподілили допомогу по складах у Німеччині й Польщі...