"Украину не затоптать, не стереть и не вымарать. Какие бы усилия не прилагала соседняя больная страна" - журналіст

Публіцист поділився враженнями від перегляду фільму "Кіборги".

Уривки з фільму "Кіборги". Ілюстрація:ТСН

"Киборги" - это не просто кино. И не просто нужное кино о войне." Про це пише російський журналіст Олександр Тверской у своєму Facebook, передають Патріоти України, продовжуюч:

Этот фильм в первую очередь показывает, что украинской культуре - быть. Эта картина уйдёт в поколения и сегодня она отражает один неумолимый факт - Украину не затоптать, украинское не стереть и не вымарать. Какие бы усилия для этого не прилагала соседняя больная страна.

У Украины есть настоящие "Киборги", которые смотрит весь народ с небывалым откликом в сердцах - залы забиты, люди встают и аплодируют, плачут, гордятся своими героями, переживают эту общую боль вместе, показывают фильм своим детям. А что есть в России?

Дешевая пропагандисткая поделка об аннексии "Крым", на которую сгоняли бюджетников, потому что никто даром даже не хотел идти это смотреть, накручивали рейтинги, изголялись и вертелись, как могли и все равно в результате полный провал в прокате. Ибо это никчемная, вымученная ложь и фальшь. А в Украине - правда.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Ймовірність і повернення Криму, і кордонів 1991 не нульова, але, як кажуть про деякі ймовірності, близька до нуля, - Ян Валетов

середа, 24 квітень 2024, 0:30

"Позбавлення від будь-яких ілюзій - запорука нормального майбутнього для країни та психічного здоров'я її громадян. Тому стратегія завищених очікувань, як на мене, надзвичайно шкодить суспільству і ще не раз позначиться в майбутньому", - пише українськ...

"Чи може держава мститися своїм громадянам? А виявляється, може", - Сергій Фурса

середа, 24 квітень 2024, 0:15

"І трошки про репресії на мінімалках проти тих, хто за кордоном. Чи може держава мститися своїм громадянам? А виявляється, може", - пише інвестиційний банкір Сергій Фурса на своїй сторінці у соцмережі "Фейсбук", передають Патріоти України, та продовжує: