"Украину не затоптать, не стереть и не вымарать. Какие бы усилия не прилагала соседняя больная страна" - журналіст

Публіцист поділився враженнями від перегляду фільму "Кіборги".

Уривки з фільму "Кіборги". Ілюстрація:ТСН

"Киборги" - это не просто кино. И не просто нужное кино о войне." Про це пише російський журналіст Олександр Тверской у своєму Facebook, передають Патріоти України, продовжуюч:

Этот фильм в первую очередь показывает, что украинской культуре - быть. Эта картина уйдёт в поколения и сегодня она отражает один неумолимый факт - Украину не затоптать, украинское не стереть и не вымарать. Какие бы усилия для этого не прилагала соседняя больная страна.

У Украины есть настоящие "Киборги", которые смотрит весь народ с небывалым откликом в сердцах - залы забиты, люди встают и аплодируют, плачут, гордятся своими героями, переживают эту общую боль вместе, показывают фильм своим детям. А что есть в России?

Дешевая пропагандисткая поделка об аннексии "Крым", на которую сгоняли бюджетников, потому что никто даром даже не хотел идти это смотреть, накручивали рейтинги, изголялись и вертелись, как могли и все равно в результате полный провал в прокате. Ибо это никчемная, вымученная ложь и фальшь. А в Украине - правда.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Почніть з себе: Відомий економіст розкритикував плани влади знайти додаткові гроші на війну різким підвищенням податків в Україні

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:58

Економіст та публіцист Вадим Новіков поділився своїм рецептом перебудови економіки України на військові рейки, зазначають Патріоти України. "Уряд запропонував Верховній раді значно підвищити податки для фінансування витрат на війну. В ЗМІ і Інтернеті з...

Військові – не раби!

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:11

Ворожі пабліки носять-зловтішаються тезу Стефанчука про те, що до кінця війни не буде демобілізації. “Да паслєднєго укрАінца», оце усе. Але брехня в тому, що вони змішують поняття демобілізації (припинення процесу мобілізації), і звільнення військовосл...