Услід за старою конякою путінської дипломатії: Марія Захарова, наслідуючи приклад шефа Лаврова, вдалася до політичного віршування

Свій вірш речниця російського МЗС присвятила збитим Туреччиною в листопаді 2015 року російським льотчикам.

Марія Захарова "вдарилася" в написання віршів. Ілюстрація:tvoygorodpskov.ru

Серед користувачів соцмереж викликав бурхливу реакцію вірш, присвячений пам'яті загиблих у Сирії російських військових, написаний офіційною представницею МЗС РФ Марією Захаровою, яка відома своїми досить грубими висловлюваннями про різних політиків. Своє творіння Захарова розмістила у Facebook, зазначають Патріоти України.

Вона зазначила, що присвятила вірш збитим Туреччиною в листопаді 2015 року російським льотчикам. Подаємо оригінал "шедевру" без змін:

Помянем, братья, тех,

Кто мир собой закрыл,

Про личный, свой успех

Для нас навек забыл.

Помянем их мольбой,

Что бы простили те,

Кто нас не взял собой,

Оставив на земле.

Помянем их стократ

И рюмкой и слезой,

И горечью наград

За их прощальный бой.

Помянем стоя все,

Склонившись над травой.

Они ушли там, где

Свет прячется за мглой.

Протянем руки к тем,

Глаза чьи слез полны,

Чей дом осиротел

От ужаса Беды.

Помянем их, прошу,

Помянем миром их,

Погибших за страну,

За честь и за своих.

"Не судите строго — это не стихи, это от души", — зазначила Захарова.

"Это не может быть всерьез, так не бывает. Но это и не может быть шуткой, над таким не шутят. Что, блд, это такое?" - з подивом написав у своєму Facebook журналіст Іван Сіяк.

"И они еще смеялись над Псаки. Вы только гляньте. Господи, и это ведь министерство иностранных дел большой страны. Ребята, что у вас там вообще происходит??" - зазначив у соцмережі популярний блогер Рустем Адагамов.

"Так пишет НЕ провинциальная птушница, не кассирша из Пятерочки, а официальное лицо российского МИДа — директор департамента информации", "Стихи — огонь...музыка есть...петь некому))))))))))))))))) Как же она отвратительна,во всех отношениях", — коментують користувачі.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Ворог "підняв свою ганчірку у багатоквартирній забудові": Російські окупанти захопили Архангельське - DeepState

неділя, 5 травень 2024, 0:55

Російські окупанти захопили село Архангельське Донецької області. Ворог підняв свій триколор у багатоквартирній забудові. Про це повідомляє DeepState. . "Ворог окупував Архангельське, піднявши свою ганчірку у багатоквартирній забудові. Крім того, в об...

Немає ніяких мудрих воєначальників, котрі знають, як воювати, - волонтерка Берлінська

неділя, 5 травень 2024, 0:30

"Якщо підсумувати мої основні висновки за вісім років війни, до повномасштабного, їх усього три. Поділюся з тими, у кого цей марафон почався два роки тому", - пише волонтерка Марія Берлінська у своєму Телеграм-каналі, передають Патріоти України, та про...