"Устали люди от хорошей жизни. Хотят новую прививку в виде наматывания кишок на танковые гусеницы" - Бабченко про перемогу проросійських кандидатів на президентських виборах у Молдові та Болгарії

Журналіст зазначив, що 2016 рік став роком примітивних речей, обіцянок і програм. Однак залишається одна найважливіша деталь: проблеми вирішені не будуть. І ще за його прогнозами, в найближчому майбутньому нудно не буде нікому.

Ігор Додон і Румен Радєв. Ілюстрація:http://politobzor.net/Російський військовий журналіст Аркадій Бабченко анонсував розширення географії бойових дій після перемоги Ігоря Додона і Румена Радева на президентських виборах в Молдові та Болгарії, відповідно. Підтримавши цих політиків, люди втомилися від постійного прогресу і розвитку, вони навмисно знищують встановлений після 1945 року світовий порядок. Про це Бабченко написав у своєму Facebook, передають Патріоти України.

"К Орбану, Земану, Трампу, Ле Пен, Дутерте, Эрдогану и прочим весельчакам присоединились сегодня Молдова с Додоном, что предсказуемо, и Болгария с Радевым. Ну, что сказать. Мир явно меняется", - пише Бабченко.

Він зазначив, що на цей раз люди різних країн "купилися" на недалекі обіцянки і заклики побудувати стіну на кордоні, вигнати мігрантів, розтоптати чужий прапор тощо.

"Устали люди от хорошей жизни. Хотят новую прививку в виде наматывания кишок на танковые гусеницы. Демократия, права человека, нерушимость границ, абсолютная ценность человеческой жизни, долгая кропотливая работа - все это оказалось слишком сложно", - зауважив журналіст.

Він зазначив, що 2016 рік став роком примітивних речей, обіцянок і програм. Однак залишається одна найважливіша деталь: проблеми вирішені не будуть.

"Россия в этой общемировой вакханалии простоты качнулась ретроградным маятником назад в прошлое первой", - написав Бабаченко.

За його прогнозами, в найближчому майбутньому нудно не буде нікому.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Йде під воду єдиний завод бронемашин РФ! Наступу кінець? Бійці РФ перестріляли своїх в Бердянську

середа, 17 квітень 2024, 2:35

Військовий аналітик Дмитро Снєгирьов детально проаналізував інформацію щодо затоплення єдиного у Росії військового заводу з вироблення і модернізації бойових машин піхоти. Мова йде про «Курганмашзавода», який незабаром ризикує опинитися під водою. Воче...

Не тільки дефіцит боєприпасів: Полковник запасу назвав найбільшу проблему оборонних ліній ЗСУ на фронті

середа, 17 квітень 2024, 0:30

Головною проблемою оборонних ліній ЗСУ є не стільки дефіцит боєприпасів і зброї, як відсутність бійців. Про це сказав полковник запасу та колишній командувач аеромобільних військ України Іван Якубець в ефірі "Київ 24", передають Патріоти України. "Ми з...