"Увлекается оружием, двойное гражданство" - Бутусов повідомив подробиці щодо підозрюваного в організації замаху на Бабченка

Борис Герман, за словами журналіста, на початку війни почав допомагати ряду військових частин і добровольцям "Правого сектора".

Борис Герман. Фото:vybor.news

У підозрюваного в організації замаху на життя російського журналіста Аркадія Бабченка є другий паспорт. З'ясувалося, що Борис Герман має подвійне громадянство - українське та ізраїльське. Про це повідомив журналіст Юрій Бутусов на своїй сторінці в Facebook, передають Патріоти України.

"Це син "авторитетного" ще в 90-х роках в бізнесових та кримінальних колах України і Росії і дуже багатого чоловіка - Льва Германа", - розповів журналіст. За словами Бутусова, на початку війни Герман почав допомагати ряду військових частин і добровольцям "Правого сектора".

"У тому числі продавав зброю, в тому числі снайперські комплекси, а з рядом наших командирів підтримує близькі товариські відносини вже п'ятий рік в якості волонтера, і про нього є дуже хороші відгуки", - сказав він.

"Борис Герман захоплюється зброєю, мріяв побудувати збройовий завод "Шмайссером" в Україні, але якихось серйозних перспектив проект не мав, якихось великих інвестицій сам Герман завести під це не може, далі слів справа не пішла. Однак Герман реально веде торгівлю зброєю, і за цими фактами стосовно нього раніше було порушено кілька кримінальних справ в Генеральній прокуратурі, яка звинувачує його в незаконному збуті", - додав Бутусов.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Які країни найбільше допомагають Росії прискорювати виробництво зброї - The Economist

вівторок, 30 квітень 2024, 13:33

Попри всі західні санкції, російська оборонна промисловість процвітає, а виробництво зброї, яка допомагає Москві вести війну проти України, різко зросло з початку вторгнення. Ключовою країною у підтримці російського оборонно-промислового комплексу став...

Сі Цзіньпін формує "китайську Європу", - Портников

вівторок, 30 квітень 2024, 12:41

"Під час свого перебування у Пекіні державний секретар Сполучених Штатів Ентоні Блінкен попереджав своїх китайських співрозмовників — насамперед голову КНР Сі Цзіньпіна та міністра закордонних справ Ван Ї про наслідки військово-технічного співробітницт...