"В Авдеевке нет суда, но работает дискотека": Як проходять будні під обстрілами (фото)

Люди у місті за останні роки звикли до звуків війни.

У Авдіївці. Фото: "Фейсбук"

Авдіївка майже щодня звучить в звіті прес-центру АТО. Здається, що все місто знаходиться під обстрілом. Але це не так. Так, обстріли чутні в будь-якій частині Авдіївки. Ми гуляли по Центральному проспекту (екс-Карла Маркса) в п'ятницю. О 16.00 почалися обстріли, голосно, все чутно, але на них ніхто не звертав уваги. Люди за роки війни звикли до цих звуків. Найближче до війни знаходиться приватний сектор Старої Авдіївки. Там ввечері краще не гуляти звичайно ж, особливо, якщо не знаєш району. Так пише журналіст Христина Бердинських, повідомляють Патріоти України з посиланням на "Фейсбук", продовжуючи:

"В центральной же части города жизнь идет своим чередом. Нас спрашивали молодые ребята, думают ли в Киеве, что во всей Авдеевке война. Я честно отвечала, что поскольку Авдеевка ежедневно всплывает в новостях, то кажется, что да, опасно везде.

Этот разговор происходил в субботу, в ночном клубе Барокко. В Авдеевке нет суда (судьи перевелись в другие города), но работает дискотека. По пятницам и субботам вход - 20 грн.

DJ принципиальный. Пьяный мужик хотел заказать песню и предлагал ему 50 грн. DJ отказался брать деньги, устроил мужику выговор и позвал охрану).

Жизнь кипит и в местном кафе AUT. Это популярное место, где к тому же вкусно). Все есть - елка, музыка, новогодние гирлянды.

Я написала столько грустных постов об Авдеевке, но хотела добавить, что там тоже веселятся и ждут Новый год. 18 декабря на бульваре Шевченко открыли городскую елку".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Замінить Leopard 2 і Leclerc: Німеччина і Франція домовились створити танк нового покоління

п’ятниця, 26 квітень 2024, 23:44

Німеччина та Франція хочуть спільними зусиллями створити танк нового покоління до 2040 року. У п’ятницю міністри оборони двох країн заявили про перехід до наступної фази проекту. Про це пише Reuters, передають Патріоти України. Зазначається, що у 2017 ...

Російські "танки-черепахи" виявилися ефективними, але їхній час добігає кінця, - Forbes

п’ятниця, 26 квітень 2024, 23:16

На початку квітня українські оператори безпілотників були вражені, помітивши на полі бою біля Красногорівки — на захід від Донецька — російський танк Т-72 із металевим дахом на корпусі та башті. Неймовірно, але цей мутант виявився вдалою знахідкою для ...