У черзі за Скрипалем: Потенційна жертва Кремля боїться за своє життя

Екс-керівник московської антидопінгової лабораторії впевнений, що він наступний.

Григорій Родченков. Фото: Обозреватель

Інформатор WADA, екс-керівник московської антидопінгової лабораторії Григорій Родченков після отруєння екс-шпигуна Сергія Скрипаля боїться за своє життя, повідомляють Патріоти України з посиланням на Обозреватель.

Саме на інформації Родченкова базувалися всі звинувачення російських спортсменів і чиновників у державній системі допінгу. На підставі цих свідчень, збірну Росії не допустили до Ігор у Пхенчхані.

Відзначається, що Родченков обговорював з сенаторами "загрозу, яку Росія представляє для США, корупцію у міжнародних федераціях і дії США для міжнародної боротьби з допінгом". Він прийшов на зустріч з американськими сенаторами в масці і темних окулярах.

"Сумно усвідомлювати той факт, що він повинен боятися за своє життя і змушений навіть носити лижну маску на нашій зустрічі сьогодні, щоб приховати свою зовнішність", - зазначив один з сенаторів.

"З огляду на недавнє отруєння Скрипаля, хоробрість Родченкова гідна поваги. Він допоміг у боротьбі з допінгом, і я радий зустрітися з ним", - додав він.

Нагадаємо, що заснований на свідченнях інформатора документальний фільм "Ікар", який розповів про проблеми з допінгом в російському спорті, став лауреатом премії Кіноакадемії США "Оскар".

Опублікував: Інна Мартинчук
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Знайомтесь, "Бандерик-Стрічка": Вітчизняні розробники показали свій FPV-дрон на оптоволокні (відео)

вівторок, 19 березень 2024, 9:09

FPV-дрону на оптоволокні не страшний будь-який РЕБ. FPV-дрони, які використовують оптоволокно замість радіоканалу для керування та передачі відео потенційно є дуже перспективним напрямом розвитку цього виду озброєння. Тим більше в цьому напрямі кроки а...

В 47-й ОМБр ЗСУ показали, як їхній дрони-камікадзе влучає у групу російських окупантів (відео)

вівторок, 19 березень 2024, 8:22

Пілот роти ударних БПЛА Strike Drones Company 47-й ОМБр дроном-камікадзе ліквідує групу з трьох російських окупантів. . Відповідне відео опублікував телеграм-канал Бутусов плюс. . Якщо уважно придивитися, на першій секунді відео можна бачити ще трьох...