В "ДНР/ЛНР" повна деградація: "університети" цих квазіутворень випускають повний "відстій" - науковець

Після окупації територій Луганська та Донецька викладачі вишів виїхали та викладають в українських університетах, а в "ЛНР/ДНР" залишився повний "відстій".

В "ЛНР/ДНР" проходить повна освітня деградація. Фото uainfo.org

Один із напрямків підриву російської економіки, і так не дуже висого інтелектуального рівня нинішньої "еліти" московитів є зростання серед останньої питомої ваги так званих "випускників" "вищих навчальних закладів" "ДНР-ЛНР", написав український науковець Петро Масляк в Facebook, інформують Патріоти України.

Так звані "університети" цих квазіутворень не тягнуть навіть на старші класи українських шкіл.

Я ще памятаю, як в Малій академії наук дончани щорічно виборювали доволі високі місця.

Нині ситуація там катастрофічна. Повна інтелектуальна деградація. Всі викладачі ВНЗ, хто був на щось здатен, покинули окуповані московитами території Донбасу і нині викладають в українських університетах.

Залишився повний "відстій".

Російські бізнесмени в соціальних мережах скаржаться, що в Московії їх примушують брати на роботу "випускників" з окупованих територій України з липовими дипломами, а вони зовсім не "тягнуть".

Але ж є такі галузі господарства, де такі "дипломовані спеціалісти" можуть спричинити колапс цілих сфер економічної діяльності Московії.

Процес деградації продовжується. І запустила його саме російська влада своїми божевільними діями в Україні.

Опублікував: Олена Сім
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

У мене немає жодних сумнівів, що позавчорашній підпал берлінського заводу – це справа рук російської агентури, - соціолог Ейдман

понеділок, 6 травень 2024, 23:33

"Криваве літо 2024-го? За даними Financial Times, Росія активізувала свої зусилля з підготовки саботажу, пожеж і атак на інфраструктуру в Європі", - пише російський соціолог-емігрант Ігор Ейдман у своєму Телеграм-каналі, передають Патріоти України, та ...