В Докучаєвську ворог зазнав людських та територіальних втрат. Росіяни здавалися у полон, - позивний "Капітан Прайс"

Сепаратисти та росіяни під Докучаєвськом почали панікувати.

У Докучаєвську. Фото: ФБ.

"72-ая бригада ВСУ рассказала, что вчера поздно вечером "ДНР" обстреливала украинские позиции у Новотроицкого из танка и двух 120-миллиметровых минометов. Но еще утром мы упоминали сообщение офицера той самой 72-ой бригады Сергея Мисюры (блогер «Капитан Прайс»): «Тем временем, сепары в Докучаевске в панике. Мы все больше их окружаем и прижимаем. Пока мало что могу рассказать», - написав Віктор Бережний у своїй статті для real-vin.com, передають Патріоти України.

Около 16:00 объяснил немного подробнее «Жах москаля» (фото — аватарка с его странички в соцсетях; тоже воин АТО?): «Віджали МДФ відвали та терикони у русні, у них лише чорний терикон – Докучаєвськ, привіт! Вийшли і закріпились на південній околиці міста», «Вчора взяли живих трофеїв :). Скільки орків поїхало у пекло, поки що не відомо. У нас на сьогодні двоє 300-их. Докучаєвськ».

К сожалению в тех краях мало активных пользователей соцсетей из числа местных жителей. Но кое-что о боевых действиях сегодня мы нашли: «Волноваха. 11:50 слышна работа арты со стороны Стылы и Докучаевска». Вчера подобных твитов было гораздо больше.

В свою очередь пресс-центр АТО подтвердил сообщения местных жителей о переброске в Докучаевск дополнительных сил террористов. В том числе в город прибыли сто бойцов спецназа РФ. Кроме того, всю ночь жители Докучаевска слышали грохот гусеничной техники. Ну, и в Докучаевске сейчас нет никакой мобильной связи — раньше ее глушили только «русские», сейчас научились и наши.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Народні прикмети на 28 квітня. Хто цього дня тішиться шастям

неділя, 28 квітень 2024, 7:50

Православна церква України 28 квітня за новим стилем вшановує пам'ять мучеників Максима, Квінтіліана, Зинона, Євсевія та багатьох інших. За старим стилем у свято сьогодні вшановують апостолів від сімдесяти Трохима, Аристарха і Пуда. У свято 28 квітня з...

Вхід Господній в Єрусалим (Вербна неділя): Історія свята. Традиції та головні заборони дня

неділя, 28 квітень 2024, 7:15

Вхід Господній в Єрусалим (в українському народі традиційна назва - Вербна неділя). Це свято асоціюється з приходом весни і наближенням Великодня. Його завжди відзначають з радістю і нетерпінням, хоча історія дня зовсім не щаслива. Відзначають його в о...