В Донецькій області використовують дітей, як прикриття для перевезення гранат, вибухівки та патронів

Під час огляду правоохоронцями автомобіля, в якому їхали двоє дорослих та троє дітей,було виявлено боєприпаси, які перевозили в багажному відділені.

Донецькі правоохоронці виявили незаконну вибухівку. Фото censor.net.ua

Як повідомляє поліція Донецької області, на блокпості в Бахмуті поліцейські зупинили легковий автомобіль. У машині знаходився водій з дружиною та трьома онуками. Жителі селища Луганське прямували в Бахмут, інформують Патріоти України з посиланням на Цензор.

Правоохоронці виявили незаконну вибухівку. Фото censor.net.ua

У багажному відділенні правоохоронці помітили три великих рюкзака, які пасажирка планувала переправити службою доставки в Київську область. Там були знайдені 7 бойових гранат, майже кілограм пластида, більше 240 патронів. Жінка пояснила, що до зазначеного багажу не має ніякого відношення. За її словами, сьогодні вранці знайомий хлопець попросив її переслати рюкзаки своїй сім'ї.

Відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 263 Кримінального кодексу України (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами).

Опублікував: Олена Сім
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Противник активно впроваджує нові системи організації та нанесення вогневого ураження в ході ведення бойових дій - Костянтин Машовець

вівторок, 7 травень 2024, 5:58

1. Дані по рівню падінню експорту озброєння та військової техніки (ОВТ) та оборонних послуг з ри-фи... . Джерело