"В доску свой парень": Вчительці треба рік орати, щоб купити окуляри, як у Яценюка, - журналіст

Українські вчителі та голова українського уряду живуть у різних світах.

Арсеній Яценюк. Фото: dneprcity.net.

Журналіст Єгор Чечеринда зацікавився очками Арсенія Яценюка. На своїй сторінці в Фейсбуці Чечеринда обурився тим, що український прем'єр-міністр носить дуже дорогий аксесуар, і зазначив, що простій українській вчительці потрібно працювати приблизно рік, щоб дозволити собі таку покупку, передають Патріоти України.

За словами журналіста, він дивився новини і слухав розповіді Яценюка про те, як він буде боротися за реформи. Тут же, в новинах, показують педагога, що проживає в Луцьку, яка розповідає про свою зарплату - разом з усіма доплатами і преміями виходить 2 400 гривень за місяць. Також вчителька розповідає, що чоловіка мобілізували на Донбас.

За словами Чечеринди, вчителька з Луцька і Арсеній Петрович - це люди, які живуть в різних світах. За словами журналіста, окуляри прем'єр-міністра стоять набагато більше, ніж зарплата цього педагога за цілий рік. Також Чечеринда зробив невелике порівняння для тих, хто не в курсі. Він нагадав, що в країнах Африки, в найбідніших школах для темношкірих дітей, вчителі заробляють близько 800 доларів, що у вісім разів більше, ніж в Україні.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Ймовірність і повернення Криму, і кордонів 1991 не нульова, але, як кажуть про деякі ймовірності, близька до нуля, - Ян Валетов

середа, 24 квітень 2024, 0:30

"Позбавлення від будь-яких ілюзій - запорука нормального майбутнього для країни та психічного здоров'я її громадян. Тому стратегія завищених очікувань, як на мене, надзвичайно шкодить суспільству і ще не раз позначиться в майбутньому", - пише українськ...

"Чи може держава мститися своїм громадянам? А виявляється, може", - Сергій Фурса

середа, 24 квітень 2024, 0:15

"І трошки про репресії на мінімалках проти тих, хто за кордоном. Чи може держава мститися своїм громадянам? А виявляється, може", - пише інвестиційний банкір Сергій Фурса на своїй сторінці у соцмережі "Фейсбук", передають Патріоти України, та продовжує: