"Вам місце у зоопарку! Чи, може, психіатра покликати?": У Києві новий скандал через вчительку, яка ображає учнів (аудіо)

Злий голос вчительки музики навряд чи здатний надихнути малечу сприймати прекрасне.

Алла П'ятниківська. Фото: соцмережі.У Києві вчителька музичного мистецтва у школі №295 Алла П'ятниківська стала ''зіркою'' мережі після того, як її образи на адресу дітей були записані на диктофон і викладені у публічним доступ. Запис оприлюднив користувач Адріан Добрєв у групі "Батьки SOS" у Facebook, передають Патріоти України.

"Аудіозапис спілкування вчителя музики з дітьми 8 років. Спілкування з психологічним тиском, залякуванням, підвищенням голосу, з порівнянням учнів поганих з хорошими, фамільярністю, приниженням і обзиванням", – йдеться в описі.

На ньому і справді можна почути образливі фрази на зразок: "Це якийсь зоопарк, і вам не в школі вчитися, діти, вибачте, а в зоопарку", "Півкласу треба ізолювати", "У вас така дошка... Олівці, альбоми – розвивайтеся, ні, знайдеться, вибачте, на клас три свині ... "," Ви постійні клієнти 4 кабінету. Може, психіатра запросити?".

"Бройлер. Савченко. Жирна. Дякую за підтримку": Захисниця Азовсталі Пташка відповіла хейтерам, які критикують її фігуру

четвер, 25 квітень 2024, 13:03

Захисниця Азовсталі, парамедикиня-доброволець Національної гвардії України Катерина Поліщук на позивний Пташка емоційно відповіла хейтерам, які критикують її фігуру. Пташка опублікувала емоційний допис на своїй сторінці в Instagram, де звернулася до хе...

Зірка серіалу "Обіцянка Богу" вступив до лав ЗСУ

четвер, 25 квітень 2024, 12:55

Зірка серіалу Обіцянка Богу, український актор театру і кіно Юрій Феліпенко вступив до лав ЗСУ. Феліпенко доєднався до батальйону ударних БпАК Ахіллес 92 ОШБр. Це підрозділ добровольців, сформований у перші дні повномасштабного вторгнення, інформують П...