В ГПУ не дарма трясуться - Луценко "рубатиме голови" і підлеглим, і попередникам, - експерт

За словами експертау галузі фізіогноміки, Луценко буде активно чистити лави у Генпрокуратурі.

Юрій Луценко. Фото: Обозреватель.

Під час промови у парламенті 12 травня генпрокурор Юрій Луценко намагався давити на жалість слухачів і обіцяв більше, ніж зможе виконати. Про це кореспонденту Gazeta.ua розповів київський фізіогномік Юрій Долгих, передають Патріоти України.

"Луценко хвалькуватий і зарозумілий, хоче сподобатися і обіцяє більше, ніж зможе виконати, - каже Долгих. - Він згадує про власний досвід і поразки, обіцяє не керуватися помстою і зламати нинішню систему. Багато його обіцянок варто поставити під сумнів".

Юрій Долгих аналізує за мімікою і жестами промову Юрія Луценка у парламенті перед тим, як його призначили на посаду генерального прокурора. "Він давить на жалість слухачів, коли згадує про власні поразки і алюмінієву чашку, з якої пив 2,5 року, поки був у неволі, - розповідає Юрій. - Насправді він задоволений собою. Широко розкриті очі вказують на здивування. Від стресу він часто кліпає, сіпаються брови та повіки. Щоб підкреслити свої переваги, часто задирає догори бороду".

За словами експерта, Луценко буде активно чистити лави у Генпрокуратурі. "Варто чекати масових звільнень, - прогнозує фізіогномік. - Луценко приведе нові кадри і формуватиме власну команду. У перші півроку він підніме кілька гучних справ. "Наїде" на попередників. Цими скандалами намагатися відвернути увагу людей від інших процесів у державі. Багато чого не договорює і приховує".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Огляд по лінії бойових зіткнень - Злий Одесит

понеділок, 6 травень 2024, 20:05

До вашої уваги черговий огляд по лінії бойових зіткнень.

ЗС РФ формують ударний кулак для наступу на Харків: В ISW розповіли деталі операції

понеділок, 6 травень 2024, 9:14

Наступ на Харків чи Суми зможе відтягнути українських військових з інших критичніших ділянок фронту. Ворог посилив авіаційні, ракетні та удари дронами по українських північно-східних прикордонних регіонах, зауважили аналітики ISW. За словами українсько...