"В Іловайську терористи саджали дітей до 5-7 років на мотоцикл і, під'їхавши до наших солдат, обстрілювали їх, прикриваючись малечею", - боєць АТО

Під'їхавши на машині з дитиною в салоні, терористи могли почати обстрілювати наших військових.

Українські військові поблизу Іловайська. Фото: соцмережі.

"Що здивувало мене і бійців при сутичках з донбасянськими та російськими терористами - нелюдське і цинічне ставлення до дітей", - пише боєць полку "Азов" Сергій Вакула на своїй сторінці у "Фейсбуці", передають Патріоти України, та продовжує:

"Влітку 2014-го часто можна було бачити легкові машини із саморобними написами "Діти". Це не завжди рятувало, але часто могло уберегти шалені голови від обстрілу автівки, у якій перебували діти.

Однак, під час боїв російські та місцеві терористи почали використовувати ці машини для зав'язки бою, а нерідко, під'їхавши на такій машині з табличкою, а нерідко з дитиною в салоні, могли почати обстрілювати наших військових.

Скажімо, в Іловайську терористи саджали маленьких дітей до 5-7 років на мотоцикл, і під'їхавши до наших солдат, обстрілювали їх, прикриваючись малечею. Як оцінити цей "героїзм апалчєнцев", на вашу думку?"

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Польща пробила дно! Ракеті РФ дозволили поцілити в Україну. Нова заява сусідів просто здивувала - Снєгирьов

п’ятниця, 29 березень 2024, 7:15

Варшава заявила, що 24 березня сталося порушення повітряного простору Польщі однією з ракет, запущених Росією. За даними польських військових, об’єкт увійшов у польський простір поблизу Осердова (Люблінське воєводство) і пробув там 39 секунд. Це вже не...

Народні прикмети на 29 березня: Печіть граків з тіста. Що варто зробити для благополуччя в родині

п’ятниця, 29 березень 2024, 7:05

Православна церква України 29 березня за новим стилем вшановує пам'ять мученика Марка Арефусійського, преподобного Іона Пустельника і святого Євстахія Віфінійського. За старим стилем у цей день згадують мученика Савіна. . 29 березня наші предки шанув...