​У Хорватії за хамство побили та вигнали з курорту російських туристів

У Премантура (Хорватія) побили п'ятьох росіян, які залишили свої позашляховики просто посеред вулиці й пішли обідати в ресторан.

Премантура

Їм неодноразово у ввічливій формі робили зауваження, ті облаяли у відповідь, передають Патріоти України з посиланням на повідомлення у Facebook Віктора Уколова.

В інші часи підігнали б евакуатор. Але оскільки, завдяки політиці РФ в Україні і на світовій арені, ставлення до російським туристам більш ніж негативне, деякі гарячі голови в країнах Європи, просто шукають приводу, щоб відлупцювати агресивних «варварів».

Росіян побили так сильно, що їх довелося госпіталізувати. Після інциденту хорватська громада направила представників у готель з вимогою виселити неввічливих гостей геть. Власник, зрозуміло, послухався - йому ж там жити.

Найпопулярнішим графіті на стінах в хорватських містах стало Dragi Ruski gosti - cuvajte svoje kosti! (Дорогі російські гості, бережіть свої кістки!).

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Читаю забавну новину, що росіяни робили спроби вбити Зеленського. Забавну в тому плані, що є Зеленський, чи його немає - є Україна. І буде, бо тіло України виглядає інакше, ніж тіло росії", - Олена Кудренко

середа, 8 травень 2024, 0:30

"Маленький президент великої Антиукраїни. Він чимчикує довгими коридорами Кремля, де на стінах висять рідкісні пейзажі. Не здивуюсь, якщо частина з них вкрадена в України", - пише харківська блогерка Олена Кудренко на своїй сторінці у соцмережі "Фейсбу...