В Кремлі вже не згадують про "крутые яйца": Коли Медведєв говорить про санкції, то пітніє як у сауні, - політолог

Замість того, щоб підготувати примирливий виступ і показати прагнення до виправлення свого іміджу у світі, Росія в особі Медведєва у Мюнхені стала лякати всіх новою холодною війною.

Медведєв інтенсивно пітніє під час міжнародних зустрічей. Фото: скріншот

"Зверніть увагу на інтенсивність потовиділення рашистського прем'єр-міністрика, коли він розмовляє з німецьким бізнесом про санкції. Якісне відео дозволяє добре побачити, що він пітніє як у сауні." - написав у своєму Facebook Володимир Горбач, зазначають Патріоти України.

"Более идиотской речи, чем выступление Медведева в Мюнхене, трудно себе представить." - пише у своєму Facebook Володимир Мілов.

Ладно уже о том, что премьер страны, экономика которой находится в одной из наиболее беспросветных задниц в мире (дальше только Венесуэла), учит все остальные страны как им правильно и неправильно экономически интегрироваться. Ну это ладно.

Но не надо быть 777 пядей во лбу, чтобы понять, что сейчас в мире не только среди относительно про-российски настроенных сил, но и среди мейнстримных лидеров, существует запрос на какое-то перемирие и начало постепенного размораживания отношений с Россией - нет смысла в этих боданиях, есть куча других проблем.

Более того, это запрос не только политиков в мире, это запрос и населения России, ДВЕ ТРЕТИ КОТОРОГО ХОЧЕТ ПОМИРИТЬСЯ С ЗАПАДОМ.

И что делает этот дятел?

Этот дятел, вместо того чтобы сделать какую-то примирительную речь и дать некие наводки на улучшение отношений, начинает всех пугать холодной войной и кидать опять идиотские старые обидки.

Ястребы на Западе потирают руки; новые бюджеты по "сдерживанию России" не заставят себя ждать; всякие "зеехоферы" и "киссинджеры" могут отойти покурить бамбук, их заигрывания с Путиным принесли блестящий провал; снятия санкций и смены риторики Запада в отношении России теперь долго ждать не стоит.

Молодец, Дима, садись, два. Понятно, что сам он никто и что ему эту речь его кукловод вложил в микрочип в голове, но это надо же быть такими идиотами. "Лучше, конечно, еще помучиться".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

ЗС РФ формують ударний кулак для наступу на Харків: В ISW розповіли деталі операції

понеділок, 6 травень 2024, 9:14

Наступ на Харків чи Суми зможе відтягнути українських військових з інших критичніших ділянок фронту. Ворог посилив авіаційні, ракетні та удари дронами по українських північно-східних прикордонних регіонах, зауважили аналітики ISW. За словами українсько...

Народні прикмети на 6 травня: Не мочіть ноги в росі

понеділок, 6 травень 2024, 7:05

Православна церква України 6 травня за новим стилем вшановує пам'ять праведного Йова Багатостраждального, мучеників Парфенія та Калімаха. За старим стилем сьогодні вшановують Георгія Побідоносця, відзначають День ангела Юрія, Георгія та Єгора - всі ці ...