У Києві кладуть асфальт, як пюре в їдальні, - блогер

Цими коров'ячими коржиками всіяне все місто. Складається враження, що тяп-ляп ямковий ремонт доріг - не просто халатність, а стиль роботи.

Мер Кличко інспектує дороги в Києві. Фото: Главком.

Бісить, як стали ремонтувати дороги в Києві. Якщо раніше ямковий ремонт робили так, щоб зарівняти поверхню, прибрати яму і зробити асфальт рівним, то в останні роки стиль ремонту різко змінився. Тепер просто кладуть купу асфальту в яму, як пюре в їдальні. Шмяк - і готово. Ні зарівняти, ні утрамбувати. В результаті на місці ями виходить наплив, горб або лежачий поліцейський, як хочете, так і називайте - одним словом на місці однієї нерівності з'являється нова. Так пише на своїй сторінці в Фейсбуці Sergii KOSTEZH, передають Патріоти України і цитують далі:

"Впервые я столкнулся с таким варварством на Московском мосту. Потом это появилось на Троещине. Потом на Оболони. Потом на Святошино. Потом стало появляться в центре.

Теперь этими коровьими лепешками усеян весь город.

Из чего можно сделать вывод: сделанный на тяп-ляп ямочный ремонт, не выдерживающий никакой критики - это не просто халатность, а тупо стиль работы.

Радует, что руководитель Киевавтодора уволен наконец. Есть надежда, что это мракобесие прекратиться (на самом деле не очень).

Теперь есть не менее важный вопрос - кто будет разравнивать (срезать, сдалбывать) эти горбы, наделанные коммунальными рукожопами? Vitali Klitschko вообще в курсе происходящего? Может, мэра лично повозить по особо показательным местам на дорогах?

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Ой, мама, я домой хочу!": Росію накрив руйнівний ураган з градом (відео)

вівторок, 23 квітень 2024, 21:01

Після масштабних повеней до Росії прийшли урагани - негода розгулялася в Татарстані, є руйнування. Про це повідомляє низка інформ-ресурсів, передають Патріоти України. "Ураган у Татарстані, зараз він рухається на Казань. Влада закликає мешканців сидіти...

"Росіяни намагаються зайти на наші позиції": Офіцер ЗСУ - про ситуацію на напрямку Красногорівка - Нетайлове (відео)

вівторок, 23 квітень 2024, 20:00

Офіцер 59-ї Окремої мотопіхотної бригади імені Якова Гандзюка Сергій Цехоцький зазначив, що наразі противник не використовує техніку, намагаючись просуватися малими групами, передають Патріоти України. "Наша бригада виконує завдання на ділянці Красного...